1:a pris till mig

Finns det ett pris för verklig dumhet?
Då har jag redan vunnit


spegel

Se på mig, jag kan aldirg bli så perfekt och fin. Som dom nog vill ha mig. Se på mig, aldrig lär jag mig det där. jag förstår kan bara vara just den jag är. Men det räcker inte här. Vem är det nu jag ser? Svara nu för jag ber. Visa mig en spegelbild som kan vara jag. Kunde jag gömma mig i en dröm. Glömma mig. Spegel ber dej nu, visa vem jag är. Se vem jag är......

Som livet och döden...

Jag ser dig springa bort på fältet och det är svårt att förstå att du en gång var min och blev våra öden som livet och döden då skall jag gå så att du kan stanna kvar, och leva igen. Det känns uselt att det skulle bli såhär, men nu är det tid för ärlighet, tid för honom att visa att han vet vad kärlek är. Lätt mot min kropp med din mun mot min hals så bar jag dig hela vägen hem jag var trött, men du sov och din hud var ännu varm efter lekar du aldrig lekt förut. Inget var kvar och jag kände mig klar beredd att få ge mig av till slut bara bort från den dröm som jag hade för mig själv och jag trodde jag delade med dig.

Om jag har fel nu, så går du ifrån mig om jag har rätt skall jag slåss för en lögn som var din förneka mig aldrig med tystnad och rädsla.....

Är det såhär du visar tacksamhet ?!

Min mamma har alltid behandlat dej som sin egen, är det såhär du visar tacksamhet ?! Istället för att tro att du är något kanske du borde ordna upp ditt liv och visa att du faktist är något, alla gånger du predikat om rättvisa varför behandlar inte du människor som jämlika?! Du är inte mer värd en vad någon annan är, en gång var du det för mig, men jag har förståt att du inte är den du verkar vara. Du är precis som alla andra. Hur många gånger har inte jag räddat ditt skinn, bara för att du ska kunna leva kvar?! Var det såhär du ville ha det?! Det här hänger inte på mig utan på dej. När ska du vakna och förstå?! Alla gånger du kommit, liten som du egentligen är och berättat hur illa du har blivit behandlad. Varför straffar du oskyldiga?! Tror du att du har mer rätt till att såra och förstöra än alla andra?! Hela min familj avgudar dig för den dom tror att du är, ska du eller jag berätta att dom har fel?! Är det din eller min plikt att visa vem du egentligen är?! Dom gav dig chansen att visa vad du går för att du inte var som du verkade, är det såhär du visar tacksamhet?! // Jannike Persson 17 septemer -06

fick ja leva igen..

Jag har mycket att göra än,
Men någonstans inom mig sitter djävulen.
Och han förhandlar om något mer,
än löften från den gud som han aldrig ser.

Ska jag skaffa mig sår igen?
Och sedan ligga blödande i himmelen.
Men allting kommer, och allting går,
igenom alla själar som ingen får.

Fick jag leva igen,
I samma kropp som den här.
Så hjälp mig Gud, att jag såg det liv,
som aldrig kommer igen!
Fick jag bara den tid,
Som rann iväg av sig själv.
När livet inte var värt ett dugg,
då skulle jag vara rik!

Mörkret jagade skuggorna,
i ljuset av en fackla i en ödslig skog.
Och benen bar hela vägen fram,
men någonting jag visste frös fast och dog.

Om du ser mig i ögonen,
så ser du bara stjärvorna av sanningen.
en strimma hopp i en dåres blick
och bönen om den värme han aldrig fick

Fick jag leva igen,
I samma kropp som den här.
Så hjälp mig Gud, att jag såg det liv,
som aldrig kommer igen!

Har jag inget som stoppar mig,
så får jag inget mer.
Men jag tror att någonting drar i mig,
anske det jag aldrig ser.

Fick jag leva igen,
I samma kropp som den här.
Så hjälp mig Gud, att jag såg det liv,
som aldrig kommer igen!
Fick jag bara den tid,
Som rann iväg av sig själv.
När livet inte var värt ett dugg,
då skulle jag vara rik!

sammanfattning, sverige demokraterna

Sammanfattning
Sammanfattning av Sverigedemokraternas politik.

Nej till EU
Vi värnar Sveriges nationella suveränitet, och motsätter oss överstatligheten inom EU. Vi är däremot för samarbete mellan stater, inte minst i Norden, östersjöområdet och övriga Europa.

Nationell och social rättvisa
Sverigedemokraternas politik bygger på ett nationellt ansvarstagande, social rättvisa och ett ekologiskt medvetande. Vi vill omvandla dagens skendemokrati till äkta demokrati, där alla får komma till tals.

Vi förespråkar en moralisk upprustning, vi värnar västerlandets kristna etik, och vi vill stärka nationalkänslan, för att på så sätt skapa en större trygghet och gemenskap inom det svenska samhället.

Svenska folket måste lära känna sin gemensamma historia, och på så vis också lära sig att känna solidaritet med sina medmänniskor, såväl i Sverige som i omvärlden.

Brottslighet, missbruk och sjukskrivningar
Brottsligheten är hög, antalet missbrukare bli större och sjukskrivningarna är snart flest i världen. Sverige är ett sjukt samhälle, därför att medborgarna inte trivs. Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter.

Skatterna
Svenska folket är det mest skattetyngda i hela världen. Det mångkulturella samhällsexperimentet kostar oss varje år enorma pengar och det är bara Sverigedemokraterna som ifrågasätter om det är rimligt. Vi är det enda parti som kan sänka skatterna och förbättra den offentliga servicen samtidigt.

Sysselsättningen
Vi är övertygade om att det är småföretagen som kommer att skapa de nya jobben. För att bekämpa arbetslösheten och stärka Sveriges ekonomi vill vi därför skapa ett gynnsamt klimat för de som vill starta företag och för nystartade, privata småföretag. Vi vill också införa ett lärlingssytem, där arbete och utbildning går hand i hand.

Invandringen
De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Sverigedemokraterna är det enda parti som vågar säga detta öppet.

Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar Sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land. Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös invandringspolitik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater - rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.


Rudolf Hess

För att skapa fred, flög du i väg i maj –41. Ditt mål var ett enat Europa och att stoppa vansinnet. Där 
oskyldiga mördades i ett brödrakrig. Framhetsat av och på mörkermännens initiativDu tillfångatogs
av förrädaren Churchill och hans män. Som vägrade inse att fred var den rätta lösningen. Ett enat folk i ett enat Europa, var din mission. Men Churchill offrade med glädje både folk och nation. I Nürnberg efter kriget i en skenrättegång dömdes du till fängelse hela livet långt. I Spandau
blev du inlåst från morgon till kväll. Ett 46-årigt ett helvete inlåst i en cell. Dina dagböcker
dom brändes då dom fruktade ditt ord. Dom vet att du kunde hindrat floder Europeiskt blod. Du
ångrar ingenting av vad du sagt och vad du gjort. Du var en stark man i en vek värld ämnat för
något stort. I augusti 1987 tog dom ditt liv. Ett desperat dåd på mörkermännens initiativ. Många äro
de som sörjer din död.En hjältes bortgång, en martyr blevo född. Ja åren har gått men minnet lever
kvar. Vi ska hylla dig vår hjälte i alla våra dar vi marscherar för vår hjälte trots mörkermännens hets. Nutidens kämpar kräver hämnd för Rudolf Hess. Hans död den 17 augusti 1987, omgavs med lika
mycket mystik som hans flygning till skottland. Han hittades hängd, antagligen för egenhand eller
kanske mördad i ett litet skjul i fängelsets trädgård. 7 månader efter hans död flyttades Hess
kvarlevor ifrån den ursprungliga hemliga begravningsplatsen till hans familjegrav. Den gamle pilotens långa flygning var över

Välkommen till mitt land

Välkommen till Sverige! Välkommen till vårt land! Du som sprängde människor i främmande land. Visst är det synd om dig, jag förstår dig mer än väl. Att du mördat gör inget, du hade säkert dina skäl. Du flydde halva jorden för att undkomma lag och rätt. Att stå för sina handlingar vore rena vansinnet. Blodet på dina händer bekommer inte oss. Vi visar solidaritet så vi blundar förstås.

Välkommen till Sverige! Välkommen till mitt land! Självklart har du rätten att ta brödet ur min hand. Asylen är berättigad, de vill straffa dig min vän. Bara för du mördat och ville krossa staten. Här kan du bo min vän och leva tryggt och fritt. Och du vet väl redan att mitt kommer bli ditt. Jobb, bostad, pengar, det är bara att ta. Tänk inte på mig för vi svenskar har det så bra.

Hur kan det komma sig, att ett land som Sverige, som fördömer politisk terror och våldsamheter av alla de slag, med öppna armar välkomnar terrorister från hela våran värld? Javisst riskerar dem fängelse, men det är väl inte så konstigt? Dem har ju brutit mot sina respektive länders lagar. Menar svenska staten, att det nu är helt okej, att spränga oskyldiga och begå terrordåd för att få sin röst hörd? Är detta vad ni menar med demokrati? Så om en svensk begår samma handlingar mot den svenska staten.
Kommer ni ta lika väl hand om denna person? För han vill ju bara göra sin röst hörd, samt vissa sitt missnöje mot det styrande systemet. Kommer ni att tycka synd om den svensk som bombar regeringshuset, eller gäller eran medkänsla bara några få?
Då ni i alla år propagerat för att alla är vi lika värda, varför behandlas och straffas vi som svenskar? Varför straffas vi hårdare än bevisliga brottslingar från främmande länder?Kanske är det hög tid för Sveriges styrande att visa för svensken att demokrati, yttrandefrihet och människors lika värde inte enbart är lögner
och en del av alla de tomma ord som vi svenskar tvingas leva med.

Sverige Sverige vakna!

Välkommen till folkhemmet
Välkommen till vansinnet
Välkommen till dekadens

RSS 2.0