28 juli

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


28 juli

oliver har varit vaken mellan halv två å fyra inatt och lekt med bilbanana och tittat på pingu. blää va jag hatar pingu har sett samma film säkret 500 gånger. han körde traktor å bilar på mej å sa brum brum brum å jag sa: olli lägg dej ner.
haha man sover, inte leker på nätterna! hur får man en tvååring att förstå det?

idag är ebba bebisvakt ska nog gå upp med oliver så fort han vaknat. just nu sover han å jag tror att han sover en stund med tanke på att han varit vaken så mkt inatt. jag ska till borås å köra mina sista körlektioner innan uppkörningen!


hmm jag blir förvirrad av allt du gör. vad vill du mig ? vad är det du vill ha? jannike fattar noll.

27 juli

vi har haft e mys dag , massa lek med lera. mys med ebba. film.matlagning och tagit de lugnt. regnat hela dagen så vi har vart inne typ hela tiden. oliver osmnade precis så hoppas på sovmorgon imorgon. ebba är barnvakt imorn . gött. jannike ska till borås =) tacktacktack ebba!:)

jannike har fått fetaste räkningen från telia. nooo fuuuuun. skuld till pappa -1500:- gött. bara 6000 kvar.....
skit körkort!

ska föröska softa framför tv:n . är lite för rastlös... önska mej lycka till. jag behöver ut å gå. men orkar inte. blääääääääää

27 juli

jag är verkligen skit dålig på att uppdatera min blogg nu för tiden. vill och ebhöve egentligen hålla på med det. får se till att vara hemma mer kanske...
igår hade jag och oliver världens mysigaste dag. vi tittade på film och åt namnam(ahlgrens bilar) vi gjordetrolldeg å lekte med det en stund, ritade, sen bakade vi bullar. tyvärr blev inte bullarna bra, jag var smart och döda jästen. så de blev som knäckebröd å små... rätt kompakta..

idag är ingen bra dag för mej vet inte varför. kankse för att jag vaknade av bråk mellan min syster å bror eller så är de bara en blää dag idag. olvier sover nu så jag kanske ska försöka passa på att duscha det kan ju pigga upp en del.


---

förbannad blir jag. besviken varje gång. varför kan man inte bara i sanning inse att man alltid kommer bli besviken? att man alltid kommer att slå sig själv blodig så länge man inte inser det.
det sura är att det att besvikelsen kvarstår hela tiden. och du märker av att jag blir påverkad. att vi blir påverkade. det sura är att du då inser att jag fortfarande hoppas på en förbättring. det vill jag inte bli klandrad för , det är väl inget konstigt med det? att hoppas på en förbättring är väl egentligen det enda rätta? vem räddar då ifrån besvikelsen, vem sopar ihop resterna som du lämnar kvar. vem torkar tårarna som du ständigt får att rinna av ilska och besvikelse.
du kommer aldrig att förstå hur mkt smärta du hela tiden sänder genom att bara säga hej. genom att bara fråga hur det är med oss.
hur tror du att det är?
jag hatar det faktum att jag ofta fortfarande inte kan acceptera den sanning jag lever i. jag hatar det faktum att jag fortfarande blir besviken. jag hatar det faktum att jag fortfarnade ens tar åt mej, att jag ens låter saker röra mej i ryggen. jag hatar det faktum att jag alltid drar med andra i fallet . jag hatar det faktum att du får mej att inte få ihop vardagen genom att bara höra av dej.
men mest av allt hatar jag det faktum att min kropp bygger upp en bitterhet. den bittheten kommer ta kål på både mej och alla i min omgivning. och jag hatar det faktum att jag inte själv kan se en ände på det lidande som du orsakat.

ibland känner jag att jag skulle behöva någon som varje kväll säger: Det kommer att lösa sig, det kommer att bli bra

. . .

Nedvärdera inte ditt eget värde genom att jämföra dig själv med andra.
Det är på grund av att vi alla är olika som var och en av oss är så speciell.

Sätt inte dina mål efter vad andra människor tycker är viktigt.
Bara du vet vad som är bäst för dig.

Ta inte för givet de saker som du har närmast hjärtat.
Kläng dig fast vid dem, så som du håller dig fast till själva livet,
för utan dem är livet meningslöst.

Låt inte ditt liv glida genom dina fingrar
genom att leva i det förgångna eller för framtiden.
Genom att leva ditt liv en dag i taget kommer du att leva alla dagar i ditt liv.

Ge inte upp när du fortfarande har någonting att ge.
Ingenting är över förrän det ögonblick du slutar att försöka.

Var inte rädd för att medge att du är allt annat än perfekt.
Det är den bräckliga tråd som binder oss alla samman.

Var inte rädd för att ta risker.
Det är genom att ta chanser som vi lär oss att vara modiga.

Stäng inte ute kärleken från ditt liv genom att säga att den är omöjlig att finna.
Det snabbaste sättet att få kärlek är att ge kärlek,
det snabbaste sättet att förlora kärlek är att hålla fast vid den för hårt
och det bästa sättet att behålla kärlek är att ge den vingar.

Avfärda inte dina drömmar.
Att vara utan drömmar är att vara utan hopp,
att vara utan hopp är att vara utan ett syfte med livet.

Spring inte genom livet så fort att du glömmer inte bara var du har varit,
utan vart du är på väg.
Livet är inte bara ett lopp,
utan en resa som du ska smaka på varje steg längs vägen
författare okänd

mamma och olllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


4 juli

nu var de längesen de blev nåogn uppdatering .. igen. som avanligt. blää.. fick inte skriva up som jag skulle göra i onsdags för bilskolan hade bokat mina grejjer fel. baaajs
gjorde halkan igår . de va rätt sköj :D

oliver har kommit in i en nej period. han säger nej hela hela tidne. alt är nej. han vet precis vad han vill den där .
iag vet jag inte vad som händer. hade hoppats på att träfa frida å phillelille. men de blir inte så idag och olli kankse ska till leine å mattan i eftermiddag. jannike är mkt mkt mkt sov sugen faktist :D haha

RSS 2.0