29 maj tankar

jag är rädd , jag är livrädd att bli sviken. livrädd att det ska bli så igen att jag ligger söndrig och att någon annan ska bli den som skrapar ihop resterna av mej, för att jag inte orkar. Livrädd att misslyckas. Livrädd att stå ensam kvar. livrädd för att du ska glömma vad du ser hos mig, och att allt ska gå åt helvete, livrädd att falla in i den där onda cirkeln. Livrädd inför framtiden och vad den har att erbjuda, livrädd inför hur snabbt den kan förändras, för vem vet vad som händer imorgon? På bara en sekund kan livet förändras radikalt, rädd för att bli satt i andra hand och att inte betyda något. allra räddast är jag att bli sviken, att du inte ska orka ta dig igenom alla dagar, framförallt kvällar och nätter då jag kommer att behöva dig, att misslyckas med att ge dej det du behöver, och att inte kunna finnas till

29 maj

vakande ca halv 8 av syster som ville att jag skulle kolla till hennes hår. whaaat?!
gick å duschade direkt, å oliver åt inte sin välling, han åt knappt inget alls, varför? ingen aning. lite nojjig blir man allt.
usch vad jag läntar till den dagen då han börjar krypa, försöker locka honom jätte mycket med leksaker å sånnt , men han ligger/sitter bara kvar där å kollar. gaah
blev uppringd av en av mottagningarna som jag ska föreläsa på nyss :D
å så har jag spenderat någon timme i telefon med frida, trevligt, blir så sällan nu :( skärpning

28 maj

var ute å sprang idag, sprang i skogen, jag är stolt för ett par årsen hade jag alridg ens visat mig i närheten av skogen ensam, men jag klarade det :D

27 maj tankar

vet inte vad jag ska säga. tom. ordlös. har inget mer kvar. tröttheten tar över totalt, sova snart kanske. beror ju på oliver, hur han ska ha det. helt slut.
helt slut i hela kroppen. slut så att jag kan somna stående.
att det kan ta så mycket energi att gå på helspänn, vissa dagar är bra, vissa inte.
vissa stunder, kvarter, är bra, nästa inte. ena stunden är allt levande, nästa vet man knappt om man existerar.
rädsla, vilken sjuk rädsla, förbannade rädsla, att bli ensam, att stå ensam kvar. gör man det? gör alla det till slut? i slutändan finns ingen där, i slutet dör man ensam, ligger där övergiven, som i ett dike efter en flykt. gömd å rädd , så att man inte kan andas. ligger jag där?
kolla efter, ser du mig? kan du se mej? jag vet inte själv om jag är där eller inte, jag kan inte svara. kan inte ge ord ifrån min mun.
plockar du upp mej nu? nu när jag börjar bli lugn, eller är det orden på dataskärmen som faktiskt får mig att se genom fingrarna igen?
vissa dagar vill man bara ligga där , kvar i diket. men det går inte, man kan inte ligga där , lämnad åt gamarna som äter upp en tugga för tugga. de jävlarna . ligger kvar i diket, gråter jag? ingen aning, inget annat än ett tomt huvud existerar. som kanske snart exploderar, gör det det?
räddning, drar du upp mej? står du kvar när jag faller? orkar du? orkar jag?
någon är framme vid diket , tittar, istället för att hjälpa blir man sparkad på. sönderslagen ligger sedan kroppen där, men inte död, aldrig död.
man måste resa sig, det enda sättet att överleva. resa på mig. jag gör det
gång efter gång reser jag mig.
dag efter dag reser jag mig.
men det är inte alltid man klarar av det. vacklar tillbaka ner i diket.

27 maj

måndag, skolan som de sista två veckorna. svenska lektion. faster leines man mattias hade ollibolli under tiden. en å en halv timme bara :) å det hade gått bra förutom att olli inte åt så bra. sen vid halv två två tiden kom tobias. vi åkte hem till honom en stund å tjötade lite , sen åkte vi hem till mej igen, skulle vara hemma med bror. tobias pappa skulle in med en bil till skroten osv dagen efter (idag) så tobias hade ingen bil idag. df åkte vi med tobias hem å sov där. kom hem nyss. (kl 18)
hatar att fly ifrån verkligheten,
hatar att fly

26 maj uppdatering

nu äntligen tänktejag uppdatera lite om helgen , har knappt vart hemma så har inte hunit sitta här alls.
onsdagen: var med tobias i stan
torsdag: yasse kom hit ca kl 12. det blir ju inte alls ofta längre så det var riktigt trevligt faktiskt ! har ju en hel massa att prata om så det var skoj, ida dök upp vid 2 tiden, å hade hårfärg med sig å hon ville att jag skulle klippa henne, å färga håret, blont, så klart! det blev bra , faktist :) ida stannade här och yasse gick lite innan tre. så jag  å ida gick på promenad å hade skoj, som alltid, vi är riktigt roliga faktiskt. Oliver började "smacka" med munnen å tungan, så numer härmar han en om man gör så. det ser skit kul ut. vid sex tiden skulle tobias till robban(en snubbe som fixar bilen) så vi åkte med å underhöll honom under tiden. jag gjorde bort mig lite, som vanligt :P
robban: kan någon ge mej det långa röret?
jag: detta?
robban: jaa
å så låg han väldigt konstigt till under bilen, jag: vart vill du ha det?
hehe. det lät lite fel å jag misstolkar allt så jag garvade mest:P det blev rätt sent var hemam nio typ .
fredag: farmor carina skulle ha oliver några timmar så skulle jag till komvux på svenska lektion, å sen till magnus, när jag var klar där var klockan ca 12 å då hade carina haft honom i ung. tre timmar. då ringde jag å fråga de om hon stod ut en stund till vilket hon gjorde så jag gick å solade. man får ju passa på! sen hätmade jag oliver som hade skött sig bra, å vi gick hem .
tobias kom samtidigt som vi kom hem å mamma strax därefter. tobvias bror skulle spela i borås så jag fick one day off å oliver var hemma med mormor å morfar medan jag å tobias var därinne, trevligt!
vi åkte hem vid midnatt typ å då stannade tobias hos oss. oliver vaknade igen vid sjutiden då gick jag å hämtade honom.
lördag: ida skulle ha drilluppvisning på torget å hennes cleas var hos henne i svenljunga, så medan hon drillade så bad hon mig ta hand om cleas:P vilket jag gjorde. underhöll honom samtidigt som vi kollade på idapida. under tiden åkte tobias hem å grejade lite, men kom tillbaka strax innan det var slut. å sen ville han in till stan med tanke på att det var morsdag dagen efter, så vi åkte in til lstan  , sen blev det bestämt att vci skulle till hosljunga på kvällen å grilla med idapida å den där cleas:P detvar kul, tycker jag iaf!:)
söndag: vaknade , inte ensam ! :D:D:D:D tobias ! :) igen :D såklart :D
skulle övningsköra vid 10 tiden å då åkte tobias hem var hemma igen runt tre. köpte en cykelhjälm till ollibolli så nu ska vi ut å cyykla !;) sen skulel vi typ ha famlijemiddag elelr nått . så syrran kom hem å vi åt väldigt god mat, sen skulle min faster till stan igen å jag följde med å passade på att övningsköra ! tacktacktack faster leine!:)

onsdag 21 maj-morgontankar

vaknar upp. gnäll ifrån spjälsängen. en titt på klockan halv 4.
trångt i sängen, öppnar ögonen, just det. tobias, min tobias
tobias ligger där bredvid. nästan lite overkligt. då kände jag mig plötligt lugn, min kropp blev lugn, trygg.
mer gnäll från spjälsängen, just det.
snäll som jag är gick jag snabbt upp fast det tog emot i hela kroppen, jag tänkte att om jag skyndar mej med vällingen så kanske oliver inte hinner väcka honom, jag hann inte. tobias vaknade å muttrade lite när jag kom tillbaka med vällingflaskan å räckte den till oliver som hungrigt tog emot den, jag gladde mej åt att han nu mer äter själv.
hann inte somna om innan vällingflaskan var slut och jag snabbt fick dra den ifrån olivers mun så att han inte skulle suga luft och få ont i magen.
ställer nappflaskan på nattduksbordet och sjunker tungt ner i sängen igen, å denna gången, inte ensam, någon väntar. väntar på mej.
kryper ner under det varma täcket, å jag som varit uppe å sprungit är med ens pigg å säger glatt godmorgon med en puss på pannan, till en figur som inte alls var lika pigg.
även om jag kände mig helvaken så tog det nog inte fem mintuter innan både jag å oliver sussade sött igen. vibration i sängen, vaknar igen. nu är det telefonalarmet som har dratt igång, orkar inte resa på mig . telefonen ligger på laddning vid fotänden. gaaah. och så började det där hemska ljudet, väckningsalarmet, hör det två ringnigar å beslutar sen att vara den som stänger av alarmet, fast tobias var närmast!
stänger av det, trodde jag, snooze, det ringer igen efter 9 min. tar mig ner till fotänden en andra gång. fast tobias fortfarande är närmast!
nu stängde jag av det på riktigt, det kollade jag två gånger, alarmet som jag satt på klockan halv sex. lägger mig till rätta i sängen, bara två minter till, somnar zzzz...
"vad är klockan"
"6.29"
"what?"
"mm"
jag uppe på två röda. ner i duschen , ut ur duschen , upp på sminkning, valde kläder, snabbt denna gången det tog inte 1 timme inte 2 heller för den delen, åt i farten som jag sminkade mej å bad tobias att väcka oliver , han varknappt vaken själv vid det laget. klart han gjorde, lade fram kläder som oliver skulle ha på sig å bad honom ännu snällare att klä på honom. jag packade ner alla saker och klockan kvart över sju var vi iväg.

morgonen började bra, riktigt bra, jag var meningsfull, jag kände mig meningsfull. den där eviga känslan av misslyckande vaknade aldrig imorse. den kom aldrig smygande med samma tåg som bebisnället ifrån spjälsängen.
jag vet inte varför, å jag vet inte hur . men när jag vaknade där, i sängen, min säng, och var inte ensam , slapp vakna upp ensam, då fanns jag. verkligen, känslan av att vakna var underbar även om klockan råkade vara halv fyra.
visst var det motvilligt att gå upp, men inte mer än vanligt. idag var det för att jag ville ligga kvar,i vanliga fall är det känslan av alla ens misslyckande som får en att så motvilligt sätta fötterna på golvet. idag var det inte så , idag..
idag kände jag en känsla som jag inte känt , detta är mitt. och jag minns att det sista jag tänkte innan jag somnade där lite efter halv fyra var; nästa gång? när är den, nästa gång jag känner den!:)

tisdag 20 maj

tobias kom kl 8-halv nio typ, såjag slapp vara ensam, vi åt frukost osv å sen gick vi ner till byn å skulle fylla på min mobil samt köpa någon lunch, men eftersom vi båda har beslutångest-allan så blev det inte så!:P istället gick vi till torgkiosken, träffade pernilla en snabbis nere i byn med. trevligt :)
sen åktevi till tobias morfar, men han var ju självklart inte hemma ;P så vi åkte hem till tobias istället (eftersom dom bor rätt nära) men där var vi bara en stund sen åkte vi hem till mej igen, å tobias hjälpte syrran att laga ett cykeldäck. undertiden var jag uteå gick . oliver var rätt så grini g ett tsag. hmm undra varför han alltid blir så lugn när han är i vagnen, det bästa som finns. vagnen...
när vi kom tillbaka ar systeryster å tobias inte klara än så jag å oliver gick in, å efter en stund satte jag på en film å hann somna innan tobias kom in igen. som tur var för honom så väckte han mig och sen stannade han här över natten, for the first time :) <3
 

måndag 19 maj

idag var jag med på en svenska lektion på komvux, ska ju göraprov den 3 juni! (samma dag som nästa socmöte) då kommer jag att behöva barnvakt, någon som är ledig?;)

ida hade oliver idag hon å belinda hade vart ute å gått å sen gått till ewas där jag mötte upp dom!
dom följde med upp till mej å ci drack te å tjatade en hel massa skit! trevligt ! sen ringde jessica å ville att jag ksulle klippa henne lite kortare i nacken, vilket jag så gärna gjorde. så hon tog med olivia hit upp så det var fullt upp hela tiden!
TACK SÅ JÄTTE MYCKET IDA FÖR ALL HJÄLP IDAG!!!<3

ida skulle hem å så men vi hann prata rikgit mycket å hade faktist seriöst väldigt seriöst samtal. det är skönt det med, vi som kan bli så sjukt oseriösa å bara jävlas som getter. kan faktist vara seriösa med :) tro det eller ej ;)
sen kom tobias :) å han ¨åkte precis, så nu blir det sängen! :) Ciaaoo


Har förövrigt tagit fram lite telefonnummer till olika ställen dit jag ska ringa imorgon å kolla om dom vill ha dit mej för att prata :) ska bli intressant å se vad dom säger! Godnatt Sverige

söndag 18 maj

jag gick upp å duschade osv, sen skulle jag övningsköra, fram å tillbaka till stan som vanligt :) var med leine å mattias. trevligt trevligt. när vi kom tillbaka runt halv två - två tiden så var tobias hemma å väntade, å strax efter att vi kom hem så kom robert å hämtade oliver. så mellan 14-16 idag igen skulle robert träffa olvier tillsammans med kontaktpersonerna, nu har vi bara en tid kvar å den är 1 juni! så till dess är allt lugnt å skönt i två veckor. gottgott. då ska ja se till att njuta rikitgt ordentligt! av att bara få ta det lugnt , förhoppningsvis utan något tjafs å annat gnäll.

under tiden oliver var hos robert så åkte jag å tobias hem till honom å när vi skulle åka tillbak igen så tappade tobias sin katalysator(heter det så???:P ) haha. det var lite halvkul faktist :P haha

lördag 17 maj

dagen började maed att jag var tvugen å städa på mitt otroligt rena rum, men det var faktist skönt at få det gjort. sen kom tobias å jag frågad esnältt om han var sugen på att åka till min faster en stund, vilket han ville , så vi åkte idt å fikade. sen var det dags för robert att ha olvier . mella n14-16 hade han det . å det ska han idag med.
det hade nog gått bra, jag var inte hemma när de lämnade tillbaka honom. det kädnes bra, kajsa (en kontaktperson från det sociala ) var med. mm de gick nog bra. en snäll lite nkille har vi iaf!

fredag 16 maj

gjorde svenskan, det gick överförb'ntan fakltist. verkligen. de grät nästan å så., det var skitroligt :D

efter svenskan gick jag till magnus och jobade en timme, sen gick jag å hämtade oliver som hade varit hos min farmor, när jag kom dit låg de å snarkade båda två. jag fikade lite macka hos farmor å sen gick jag ner till byn å mötte ida. där vi även stötte på moster linda. som för övrigt är vääääldigt dålig på att kommentera.

ja å ida gick hem till mej å sen hämtade hennes brorsa henne hos mej, å jag å tobias åkte hem till honom eftersom det var bestämt att vi skulle käka med hans päron på kvällen :) trevligt trevligt :D
sen körde tobias hem oss å vi gick å la oss:)

080516

imorgon gäller det . imorgon ska jag göra min svenska muntliga. önska mej lycka till!!!!

080515 mötet på familjerätten

mötet på familjerätten var slut på en halvtimme, som beräknat, fick tre tider .
nu på lördag 14-16
nu på söndag 14-16
och så 1 juni 14-16
vid första tanken gillade jag tiderna, men efter närmare eftertanke inte. mitt på dagen, hela min helg blir förstörd. hinner inte göra något innan, å efter är det försent. oliver ska vara i säng kl 20-21.
störande.
det blir domma tiderna till att börja med , får se sen, fick en tid för nytt samtal den 3 juni. allt gick bra i början, men det slutade med att vi tjafsade om det där förbannade efternamnet
just nu heter bara oliver persson, robert vill att han ska heta hallberger.
han som alltid sagt att han blivit dömd innan folk lärt känna honom, ska oliver utsättas för det?!
jag förstår mej inte på den tanken, alla gånger jag fått höra hur pissigt livet är för att man inte får en chans för att man heter hallberger.
ska oliver utsättas för det?! nej det är inget jag går med på frivilligt.
det är inga papper som jag kommer att skriva på. han ska inte bli dömd så som du påstår dej ha blivit. å om han mot förmodan skulle ta det efternamnet så får han välja det när han är tillräckligt gammal för det, men då ska han ha klart för sig vad det innebär, han ska också vara medveten om varför. sen få¨r vi ju bara hoppas att oliver inte besannar dessa rykten, utan visar den goda sidan av det hela. hallberger
:)

080515

jag vaknade första gången halv fem, oliver var hungrig. gjorde hans välling sen somnade jag om, som en stock. jag måste ha stäng av alarmet som jag hade ställt på kvart i sex, för klockan sju vaknade jag, panik. tobias skulle komma kvart över 7. jag sprang till duschen, klädde mej hann sminka mej å då kom tobias, oliver var redan vaken så jag bad bara snällt tobias att klä på honom anvisade kläder å samtidigt som jag packade väskan åt jag frukost.
jag älskar stressiga morgonar;) hehe, ne men ajg har inte så ont av det  jag gillar stress . hellre stressad än att det inte händer något alls. sen stack vi, skulle med tobias till sjukhuset, 4 timmar därinne är rätt dryga.så vi var med som sällskap :)
"ne men gud vad lik han var pappa, verkligen , han är ju pappa upp i dagen, det är väl kul tobias?"
jag: öööh alltså , han är inte..
´"vad sa du?:)"
jag: öööh inget

allt för att slippa diskussioner, allt för att slippa berätta den sanningen, sanningen som jag inte är ett skit stolt över. det är jag inte, jag är inte stolt över att det blivit som det blivit. men det är så det är. för att inte göra tanten besviken så sa jag inget alls, log bara och gick därifrån. skam
"lik pappa" ja verkligen . om du bara visste
vad borde jag känna efter det?
jag kände egentligen ingenting, jag var nog glad. är det så? att oliver är lite smålik tobias? kan man lura folk, skulle det kunna gå?
"han måste ju verkligen vara pappas lilla ögonsten!"
jaa verkligen, om du bara visste.

080514

go gårdag även om de blev lite knäppt i slutet av den, men det var ok ändå. nu är förhoppningsvis den här karusellen avslutad. i eftermiddag ska jag på möte på familjerätten igen, det kommer nog gå bra . känns så.
efteråt ska tobias hämta mej där nere så jag slipper diskussioner, en säkerhetsåtergärd(eller hu det nu stavas:P )
jag hoppas verkligen. att efter idag. är karusellen å problemen avslutade, efter idag hoppas jag på att vi har n lösning på umgänge. hoppas att detta blir det sista mötet på väldigt länge.

nu kom idapida. :D:D:D:D hon är bättre än bäst <3

080513

jag hatar nätterna

080511

idag har jag övningskört, duukktiiig är jag ;)
faster släptte mig i länghem hos tobias å när ja kom låg han å sov, as sött.. var dfär ens tund sen åkte vi hem å hämtade min mattebok., han var ju rätt påläst så det gick ganksa bra.
käkade på en pizzeria inne i stan .sen åkte vi hem . :)

trött,. sova :) skola imorron

080511-tankar

vad hade du väntat dej? att jag skulle stå ut länge till? att jag skulle vilja vara rädd länge till? detta är inte första perioden sen olivers födelse som jag vägrat vara själv hemma, det är inte heller andra. det är tredje.
lugn och trygg tillvaro?! In my ass.
"jannike du klarar dej alltid, du är stark" tack, de orden får mej att se fram emot morgondagen, för jag vet att jag klarar av det. jag bryter inte ihop, jag är inte så kass. jag fungerar trots att livet många perioder är ett helvete.
men det är mitt fel, det är mitt val å mitt liv, alltså är det mitt fel.
mitt samvete mår inte alls bra, mitt samvete är ett helvete. du får alltid allting att låta som att det är mitt fel. jag är trött på det. du får alltid allting att låta som att det är jag som är boven, är jag det? är det så? att det faktist är mitt fel, det enda som jag anser kan vara mitt fel är att jag alltid är så godtrogen, att jag tror gott om allt å alla. tyvärr jannike,
det får man fan för.
varför fungerar människor så?
varför är människor så elaka?
två personer som jag verkligen har litat på , har nu visat sig vara sveriges största svin.
det här är tacken, det här är tacken för allt...
alla ord du sagt, senast i tisdags, är bara skitsnack, ALLT är skitsnack. Du ÄR skitsnack

080511

idag ska jag övningsköra :D jag å faster ska till caroli :D  hon kommer om ett par timmar så jag måste göra mej iordning :D
min vecka :
måndag: matteprov på komvux
tisdag: möte på familjerätten
onsdag: se till att inte vara hemma
torsdag: -II-
fredag: svenska muntligt, på komvux

080510

dagen började med att jag upptäckte att det var ytterligare en perfekt dag för utomhus vistelse . sommarn kommer, är det gott eller är det gott? :)
jag frågade min mamma om hon kunde ta oliver en stund så att jag kunde kolla igenom svenskan, vilket hon gärna gjorde, sen åt vi frukost, pappa var inte hemma, han hade åkt till tyskland över dagen, jaa, ni kan ju gissa vad han skulle göra där.:P
jag pluggade till klockan ett ungefär sen kom tobias å då ville han åka ut till hofsnäs, men på vägen dit så kom hna på att de va nått med bilen så vi åkte till nån som skulle fixa det istället, å det toh sjukt lång tid så vi fick låna hans bil hem. schysst :) vi åkte å handlade å sen hem å grilla.
sen skulle tobias hämta sin bil i dannike igen å då följde jag med eftersom tobias så gäääärna villle köra fram å tillbaka till svenljunga tusen ggr på en dag. :P
jag hinner typ inte blogg alängre. skiiit  tråkjannike. ar fyllt upp hela dagarna, med tobias.... haha ..


080509

tobias kom kl åtta precis när syrran hade gått till skolan ,så jag slapp vara ensam torsdagen, bra, han stannade hela dagen , på kvällen gjorde vi spaggettti å köttfärssås och osv osv. kommer inte higå allt :)

idag hade jag heller ingen lust att vara själv, ville inte det , å tobias skulle ändå in till stan på morgonen så vi åkte med honom halv åtta å gick och hälsade på på mammas jobb, där var vi å fikade å sånnt , å hennes  jobbarkompisar som också är mammalediga kom dit. kul att träffa lite andra bebisar. när oliver somnade där på mormor annas jobb så passade jag på att springa ner på stan en stund utan oliver . alltid lika mkt energikälla.gött..
mamma ringde när oliver hade vaknat å då gick jag å hämtade honom, å han fick följa med ner igen, vi tog en promenad tunr hela stan, (innerstan alltså, inte hela borås) och jag hade funderat över en sak i några dagar, å det var om det skulle bli en polisanmälning på den här gröten eller inte, men det blev det. sådär satt jag, kl 12-13 frdag den 9 maj å gjorde en polisanmälan om trakasserier och hot. nu hoppas jag innerligt på ett slut på denna karusellen. vi får väl se, nu vet jag iallafall vad som händer om de hittar på något mer. å så vet jag vad det är för folk jag har med å göra. snutens reaktion på namnen var ju lite halv "lustig"

träfffat ida idag med, alltid lika kul :D vi är nog rätt roliga vi 2 , eller ida? ;)
tobias åkte precis så nu ska jag lägga mej i sängen och sova bort natten och bara njuta av att få känna tröttheten som är väääldigt innerlig just nu.
Tack till alla som ringt/smsat å frågat hur det är osv. Tack ida, Tack Tobias för att du vart med de här dagarna!!Godnatt Sverige

080508-tankar

idag är en av de dagarna igen. en av de dagarna då jag vägrar vara ensam hemma, en av de dagarna då hjärtat hoppar ur bröstet på en så fort det ringer eller knackar på dörren.
idag är en av de dagarna igen. då jag totalvägrar att vara ensam, en av de dagarna dåman tror att man ska dö varje gång det ringer eller knackar på dörren, en av de dagarna då man går på tå, och bara lyssnar efter ljud som är annorlunda.
idag
idag är en av de dagarna igen. som jag hatar, skithatar, hatar jättemycket, en av de dagarna.
åter igen är mitt hem, min fristad mitt fängelse, det enda stället som ska vara min trygghet är mitt fängelse där evig rädsla kommer och går som våren, den kanske inte syns vissa perioder, men man vet såväl att den kommer tillbaka,

JANNIKE?! HUR DUM ÄR DU EGENLTIGEN?! när ska du fatta att du är dömd att leva såhär efter vad du valt. När ska du fatta att detta är ditt straff för livet du levt, för dina val å dina misstag. du är dömd.

idag lämnar jag inte huset ensam, idag är jag inte kvar i huset ensam.
idag....vågar jag inte vara ensam i min fristad.

7 maj

gårdagen tillbringasdes först nere hos magnus å jobba nån timme, under tiden hade farmor carina oliver, gutt för oss båda antar jag. sen gick jag å oliver hem till frida, philip skulle äta å oliver sov så efter det skulle vi till ewas, å oliver sov över sin måltid lite å när han vaknade så var han pissed off(!!!) och skrek som en galning, vilken tur att det var sååå lite folk på ewas!(NOOOOOOT!!!!) vi gick därifrån rätt snabbt för det var så jobbigt med en hel hög emd folk och vagnar å vi kände oss nog mest i vägen, när jag kom hem så hade vi bestämt att tobias skulle komma, men först ringde jessica å frgåade om jag kunde klippa henne, vilket jag självklart väldigt gärna gjorde!
Hoppas att du blev nöjd tjejen!:)
var ju även kul å tjata lite skit med henne, blir ju inte varje dag!:)
tobias skulle ha ett par typ shorts, så jag följde med honom in till stan, å vilket gnäll det var ;) dom fick inte vara svarta, blå, vita eller rutiga. haha ;) sååå kräääsen :P skit kul, jag slängde nog fram 20 olika, men det var enbart ett par som dög. men iaf något !;)
sen åkte vi hem igen, matade oliver å pratade igenom massa saker med mina föräldrar, VÄÄÄRSTA GRÖTEN här nu, folk som sviker en igen, folk som ställer till ett helvete igen, så fort allt lungat ner sig. besvikelse, igen!
tack för en otrygg vardag!! ni vet vilka ni är

6 maj-Mötet på familjerätten

dagen började med att tobias kom å hämta med å ollibolli kl halv åtta för att han skulle på nån grej med bilen kl 8. byta däck eller nån sån skit, vem bryr sig? ;)
så väl i tranemo så gick vi på promenad å det var bra mycket längre än jag trodde, å bra mycket kallare än tobias trodde, han had einte hunnit käka något så vi gick till de där kafet. tranemos enda? :P typ? ;)
eftersom promenaden dit tog typ en halvtimme eller något så gick vil tillbaka till däckteam eller vad de hette efter det.
tobias: gul bil *å så slog han till mej på armen*
jag: ööh, GUL LASTBIL GUL LASTBIL! fan vilken stor lastbils :S:S:S:S Ojj, det var en byggnad! (jag kan inte hjälpa att tranemo skola ser ut som en lastbil:P och förresten så såg jag inte hela utan bara lite gult:P)

Haha, jag är rätt blond , jaaa ;) när klockan var runt 11 åkte vi he mtill tobias där oliver fick mat, sen hade tobias å hans brorsa bestämt att vi skulle käka på cafe viskan, så vi åkte snällt med dit och åt lasagne ;)
sen var det dags för mej att åka hem eftersom jag skulle på möte på familjerätten, så tobias körde hem till oss å så släppte av oliver för att han skulle vara med mormor å moster madde undertiden , tyckte att det var bättre att han slapp höra det. ingen bra tillvaro för ett barn, anser jag!

mötet på familjerätten gick hyfsat bra tycker jag, det var mest snack från (vad kallar man dom??? Stödjarna???) och robert, jag satt mest där å tyckte det var pissigt föll i när jag tyckte att det fattades något. robert pratade mycket om hur hans liv ser ut just nu, å det märktes tydligt att han är frustrerad över att det blivit som det blivit, men det är ju faktiskt bara positivit tycker jag att han vet nu! fast att robert är orolig glr ju inte mej lugnare, den tanken är jobbig...
vet inte riktigt var vi kom fram till förutom att robert å 2 familjestödjare ska träffa oliver tillsammans, jag tror att detta kan fungera bra, även om det inte alls är drömläget för någon av parterna, men vad gör man då? joo detta kan nog bli bra, hoppas på det iaf. robert å 2 andra kommer å hämtar oliver här 2 ggr i veckan, går hem till robert. är där en timme, å går tillbaka igen, det låter väl ok?
det kom vi fram till å att stödjarna ska ringa oss idag, å boka ett nytt möte. hoppas på att blir snabbt så att även denna karusellen snart kan vara slut. just nu vill jag bara ha lugn och ro, slippa bråk för bara en endaste dag. det hade vart rikitigt skönt, såå sjuuuukt trött på att bråka.
det är sjukt vad såna här samtal tar på krafterna jag var verkligen heelt slut sen, skitjobbigt. ville bara sova. robert var lite besvioken över att oliver inte var med där enre, så jag sa att han kunde få följa med upp å hälsa på honom en stund om han ville, å det ville han ju själklart!


och tobbe hade glömt sin plånbok ilken har var här å hämtade å så senare på kvällen sen, jag sov som en stock ända til halv fem då oliver vaknade!!!

5 maj

yeyyyyiiie. nu har jag sökt till gymsniet å bokat tid för prov i matte å svenska muntliga. ! :D gött å få det gjort. :D
vet inte ens om jag vill gå gymsniet,. egentligen vill jag inte det. inte motiverad alls just nu, får väl se..
efter det gick jag hem å åt sen gick jaå oliver till frida, där var vi i ett par timmar sen gock vi å fikade, frida köpte byxor å solglasögon med som hon bytte bort mot mina sen;) haha
vi tog en kaffe på ewas å satt där rätt länge. sen gick jag hem och åt pannkakor, :D klockan var då 4 å tobias undrade om han fick komma enstund. å klart han fick. vi var uppe hos min farmor å farfar å drack te :) gottgott. senåkte vi hem å glodde på ringaren i notre dam! den bästafilmen ever!!:D

imorrong ska vi,, gissa? ;)

med tobias.. :P

så klart ;)


och kl 15.15 ska jag å robert på samtal på familjerätten! tänk på mej då! :D

Mamma <3

tack mamma<3 för allt, tack. för att hjälp, för allt stöd, för att du är så engagerad i det som händer. ofta klandrar jag mej själv, å skäms över det jag utsatt alla er andra för, när det är jobbigt för mej är du alltid där, lyssnar, förstår, å du sover lika illa som jag, å gråter lika mkt som jag, bara för att du bryr dej.  jag älskar dej mamma, sjukt mycket, jag går under utan ditt stöd å din pushning. Klart att man inte alltid är bästa vänner, men det är väl så det ska vara, klart att man bråkar, men det måste man få göra. jag är rädd mamma, jag är rädd för att jag inte ska orka, men jag är ännu mer rädd att du inte ska orka , att du inte ska orka ta emot mej fler gånger.
jag är livrädd. livärdd att jag inte ska klara av uppgiften som jag tagit på mej, å det är jag inte för att jag egetnligen tvivlar på mej själv, utan för att jag vet att jag behöver ha dig i bakgrunden. men allra räddast är jag att du ska försvinna, att du inte ska orka. vad tar jag mig till då? vad ska jag ta mig till då?!
vart hade jag varit idag om inte du fanns, om inte du fanns och drog mej upp alla de gånger jag faller, å det kommer jag att behöva hundra gånger till, ha dej att studsa tillbaka på. men vad skulle hända om du inte längre orkade? jag vill inte tänka den tanken, jag behöver dej, jag behöver dig förbannat mycket.
jag kunde aldrig föreställa mej att det skulle gå såhär, jag kunde aldrig föreställa mej att så många tårar skulle rinna, kunde aldrig föreställa mej att så många nätter skulle vara sömnlösa.
blod kommer alltid att vara tjockare än vatten, och det är ditt blod som flyter i mina ådror. jag älskar dej!

5 maj

IDAG ÄR OLIVER 7 MÅNADER :D grattis till lillpojken :D idag när ajg vaknade så upptcäkte jag ett par mys-sms, en viss person var vaken samtidigt som jag, för en gång skull. kl kvart i fem på morgonen ;) haha. Skoj. berättade jag att igår så träffade jag å tobias marika, min gamla lärare, det var riktigt kul faktist. shiiiet va kul vi hade i nian :D saknar det , saknar moga skolan. jag trodde aldrig att jag skulle säga det. jag SAKNAR mogaskolan. saknar allt skoj, saknar alla lektioner man sket i att gå på. saknar alla diskussioner vi i C-klassen hade, jag saknar till å med de där FÖRBANANDE idrottslektionerna.
:D

Oliver har bärjat bråka riktigt mkt när man matar honom nu å han vägrar ha haklapp på sig, men jag är en bitch-mamma å tvingar honom att ha på den, det är väl rätt? egentligen? :) ingen haklapp=ingen mat. bara å säga NEJ å ta bort hans händer från haklappen när den är på G av. han blev ltie arg, men det spelar ju ingen roll. man måste väl visa nu vem som bestämmer?:)

SVAR TILL LOVISA: jag ska söka till frisör, kommer jag in så är det nog meningen att jag ska gå, eftersom jag gick ur nian med 180 poäng. inte så stor chans att ajg kommer in, men gör jag det ,så ska jag gå. annars blir det nog jobba till vintern! hoppas jag på!

nu ska jag strax till skolan å göra klart ansökan tilll gymnasiet. väntar på att mamma ska komma hem bara, lillebror är sjuk idag så hon är hemma, men är nere å handlar nu. så jag ska gå till skolan utan oliver strax,

4 maj

hemma igen efter en kidnappning med tobias :D
var på hofsnäs å åt glass.
kidnapping ;) , I like <3

Is that alright with you ?






nu blire tv:en och antalgigen lite sms , hoppas ja :D hehe, ida kommer imon bitti kl 8. då hade ja tänkt att be henne vara snäll å ta oliver en liiiten stund så att jag kan springa ner till skolan och göra klart min ansökan till gymnasiet :D Hehe : ) nattinatti sverige! 

4 maj

idag när jag vaknade upptäckte ajg att det bar afanns två blöjor kvar, bra plan jannike!:p så jag å systeryster gick ner kl 9 å köpte blöjor, våtservetter, gröt till olli och såna där genomskinliga sockar till mej, dom går ju sönder hela tiden. skit irriterande.
när vi kom tillbaka var pappa på G ut med motorcykeln å jag ville jätte gärna åka med så mostermadde å mormor anna tog oliver den stunden. vi vbar ute ungefär 2 timmar, sjukt skoj..
så när ja kom hem för en lite stund sen så skulle oliver äta å jag paratade med tobias undertiden, alltid lika trevligt!:)
nu ska jag strax sätt amej på altanen å frysa, mamma får d a m p  på mej annars, haha, jag fattar inte vad de e för fel på mej , fryser hela tiden , skit jobbigt. sitter med dubbla tröjor å mjukisbyxor och fårskinnstofflor nu, å jag tycker inte att det är varmt precis,
skit jobbigt är det .

oliver har blitt rätt förkyld så näsan rinner som satan igen, han är lite gn'ällig å han HATAR när man ska torka bort snoret. så förtillfället är hans nya naman SNORAS :) fint va?:P

3 maj lördag

nu har jag gjort i ordning mej å oliver å ätit duschat osv. för en dag i borås med tobias, så när kommer du ? ;)

slappdag

idag har vart en slappdag, började som vanlgit , å sen tänkte jag åka till stan med syster fast det blev itne så, jag å mamma kollade på "djävulen bär prada" den var rätt bra faktist:) sen gick jag å oliver på promenad och när vi var vid farmor carina så fick jag för mej att ringa å kolla om hon var promanad sugen, vilket hon var, så vi gick till Ica å jag köpte bebismat, å jordgubbstuggumi. Såklart! ;)
ringde ida på väg hem , skönt . bara prata av sig om allt :D gött :D
nu blire lite slappt en stund till, ska äta något sen bara sitt ahär en stund :)
Ciao

2 maj

oliver är lite förkyld igen å snorar å blir heeelt gaaalen när man torkar honom om näsan, han hatar det! så precis när man förkylning är på väg att gå bort så blir lillen förkyld, kuuul!
jag gick nyss ner å lade honom i syrrans säng så att hon skulle vakna, snällt va?! :D

2 maj

gårdagen började hemma hos faster leine vi gick upp å åt osv. sen skulle ja å oliver hem för jag var lite sugen på att se på drillen, så klockan 10 typ sätter vi oss i bilen och jag övningskör hem. jag tyckte att det gick mkt bättre än vanligt, jag kände mej riktigt lugn, avslappnad och bekväm. gottgott. drillen var typ slut för den hade börjat en halvitmme tidigare än jag trott, men jag såg iaf några danser, typ ett par.
sen åkte vi hem. å edwin ringde å frågade om ja kunde följa med till lager157, vilket vi också gjorde (jag å olli)

sen kom vi hem å roebrt fick komma upp en timme å vara emd oliver, det gick bra, blev lite tjafs men då bytte han bara rum å satt inte i mitt mer. så det löste sig ju lika fort :) jag passade på att skriva på svenskan. å hann skriva en A4 så de gick hyfsat. reslutatet kommer här när de e klart!:)
sen åt vi taco å ännu senare på kvällen blidde det besök av en viss kille, promenad, biltur å godnatt typ :) mysigt ;D

inte för att jag somnade särskilt tidigt utan var väl i säng typ 12. å somnade en timme senare eller nått. men det blev iaf några sms å så igår som e värda att sparas ;D kvällen var lyckad:)

1 maj

klaockan är snart sju och oliver har ätit sin frukostvälling, vad mer ? inget typ :) lyssna på musik, å tar det väldigt lugnt, just nu är det Damien Rice - 9 Crime som hörs från de två svarta högtalarna i fasters leines vardags rum där jag å oliver har sovit inatt, hemgång blir nu på morgonen eftertsom oliver kasnke ska träffa pappan idag. vi får se .
kanske ska berätta om gårdagen? :) ida kom kl 13 å vart me mej å min syster å grejjade med kläder. å de hjälpte mig med vad ja skulle ha på mig, tacktakc:) å ida? DU ÄR SNYGG. du behöver inte jaga mej runt i huset å slå mej med ett linne efte att du godkänt mitt reslutat , för du ÄR SNYGG !

tobias kom å hämtade mej å oliver vid kvart i fem typ. å då åkte vi ut till min faster och lämnade av oliver å där skulle han vara på kvällen. sen på väg ut från deras väg kom jag på att jag hade glömt en påse hemma med kläder som jag skulle lämna tillbaka(NEJ SARA DET ÄR INTE SOM DU TROR NU :P )
sen skulle vi käka å det blev mcdonalds å frida hörde av sig å var nere i stan så när vi kom tillbaka så letade vi upp henne, vilket slutade med att vi missade alltihop typ:P Haha, men de gjorde inte så mkt, vi gick runt en stund med frida å christopher å de hade philip med sig. sen skulle frida å christopher till kinnarumma och kolla på fyrverkerier , vi hängde på dit bort men innan det var vi uppe hos tobias brorsa å sa hej trevligttrevligt.

jag hade inte en aning om att fridas pappa hoppade på kryckor, men det var faktist rätt åt honom :P (JA FRIDA DETTA  FÅR DU SÄGA TILL DIN PAPPA ;P ) okej då,det är inte rätt åt honom men han förtjänar det :P haha. sen åkte vi typ hem, en liten omväg hit eller dit spelar väl ingen roll? ;)
Skoj var det iaf :D väldigt skoj :)

jag blev ännu mer förkyld å oliver har blivit det med, men det var det helt kalrt värt!

Is that alright with you?

RSS 2.0