4/4 09

sitter på altanen nu utan jacka å med solisar å bara myser sönder :D JAAAAAAAA :D
olli sover nu perfekt för då är han vaken lite längre ikväll å kommer förhioppningsvis sova till halv åtta imorgon bitti igen :D jag hoppas på det :D

lördag 4/4

jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men ja har varit ute på apu som sagt å haft fullt upp å komit hem sent å grejjer :)
men snart åter går allt till de normala. tyvärr :/ jag har haft de så sjukt bra å roligt denna veckan. vill inte att den ska ta slut.
igår va fan den sjukaste dagen i mitt typ haha. skulle göra blonda slingor i hätta å klippa en kille. å han drev sönder med mej hela tiden. jag skojar inte om jag säger att ja skrattade oavbrutet i en å en halvtimme.
hahaa.

synd att ni inte fick uppleva denna veckan som jag gjort. det tycker jag verkligen för såhär roligt borde nästan vara olovligt att ha ! :D :D :D jag lever !


idag är de lördag det innebär att de blir snart ute lek med olli men hanvar så fruktansvärt grinig å elak å jobbig nu på morgonen så jag måste erkänna att han åkte i säng nu innan vi ska ut å leka. han somnade på två minuter så han var nog väldigt trött ! :P fast han har sovit så bra inatt  :O de e rätt konstigt faktist :O han somande 8 å vakande halv åtta! underbart!

har en ny låt som spelar sönder mina öron, i loooove it :D

inget kan förstöra humöret denna veckan :D no matter what :D

RSS 2.0