förlossningen

har vart på förlossningen till nu från kl 2 typ. shiit..värsta jobbigt var det med väntetid hela tiden. ja ringde in för att kolla om dom tyckte att ja skulle in. de kom lite fostervatten igår. men de har inte fortsatt så de e ok. å så har ja lite sammandragningar men inte så starka att de e förlossnignen som är på g. å så har jag svamp å urinvägsinfektion.. så nuhar jag fått en massa medicin å skit för det. det som inte e så skoj är att jag e allergisk mot pencelin. å om de e den bakterien som e farlig för bebisen så finns de ingen annan medicin är den. å den kan jag inte ta:/ :S hmm. men hon svarade typ aldrig på vad dom gör då. eller så frågade ja inte så hon fattade. hon sa bara det tar vi då, när vi vet om det e de. men de vet vi inte förren på måndag eller tisdag. å då ska jag ringa in till dom igen.
jobbigt å vänta så länge... :O

Slemproppen?

var det slemproppen som gick inatt ? *hoppas* :D har itne haft ont nått iaf, men men.. gaaaah :D

konstigaste natten ever.

inatt har jag typ inte kunnat sova nånting. har vaknat av de mest konstiga drömmar å sen inte kunnat somna om. först så drömde jag att jag och någon kille var å badade i ett hav. å mitt barn som då var ca 7 lekte på strande. lite längre ut i havet så var det en mamma med sitt barn, helt plötsligt bestämde hon sig för att hon och barnet skulle dö :S så hon gjorde så om dom två drunknade.

å då sprang jag och den där killen till stranden för vi blev rädda. å då va min dotter borta, amanda hette hon i drömmen. jag ropade å ropade på henne. och sen stod jag å killen på en bro, vi hade fortfarnade inte hittat amanda. å då hörde vi hennes röst som sa: "jag är inne i det vita tältet".

först då såg vi ett tält vid sidan av bron, och jag sprang in i det och var helt förstörd å grät pch ropade: "amanda" men hon var inte där, plötsligt tändes en lampa nånstans i tältet. å kvinnan som tidigare dränkt sig själv å sitt barn hade legat och sovit i tältet men vaknat av att ja sprang in där. jag blev as rädd å kallade henne häxa och sprang ut från tältet, (de va ett as stort mer partytält typ) och så blev jag så arg för att ja trodde att hon hade tatt amanda så jag rev hennes tält å sen stod min lillasyster därutanför så jag trog med henen å så sprang vi hem.

å när vi kom hem så glömde ja helt bort amanda för våra husdjur, en katt en mus å en hund. bråkades. å jag å syster tyckte att de va skit skoj. så vi la musen i en skolåda. å så båkade den å katten där. men vi tyckte inte att hunden fick plats. så vi låste in den i ett rum.å sen blev vi arga på katten när den höll på å vinna så vi la den i en plastpåse. så att musen skulle ha lite övertag en stund. sen började syster kasta sniglar på mej. å då blev jag arg å sprang därifrån. sen vaknade jag :S

undra va den här konstiga drömmen betyder.. haha. jag är fortfrande chockad :P

baka kakor å färga håret

har bakat en omgång me kakor till nu, så att när folket kommer å ska se min bebis kan dom få en sånn xD ja e för snäll !:) de första jag ska göra när jag kommer hem från BB är att färga håret, eftersom mina homorner stött bort färgen så mitt hår e helt jäkla cpljust. inte nått snyggt alls. å så har ja lite utväxt med. gaah står inte ut me mej själv ;P haha :)

SÄÄÄÄNGEN !!!

Gaaaah :/

idag har vart en jäkligt jobbig dag faktist. först så skulle ja ta min brossa till skolan eftersom ja ändå skulle åt de hållet, så ja var nere på komvux kl 8.15 typ. å började första lektionen då. engelska ! gick fan bajs :P är kass på engelska. Sen tänkte jag åka hem, då var klockan halv elva. men dataläraren sa att ja kunde grejja lite ma dataA tills 11 så kunde ja komma tillbaka vid 12. så ja höll på me de en halvtimme, sen cyklade ja hem, lagade mat sov 20 min. å cyklade ner igen.. GAAAH.. å så när ja kom ner så var jag cptrött men satte mej vid en data å tog en datalektion. sen tentade jag av exel! (tentade av word igår) å de tog ju fan hur jävla lång tid som helst. så kl 14.20 var jag klar. å då bestämde jag med lärarna att jag skulle tenta av matten på måndag å engelskan på onsdag. å på fredag (nästa vecka)ska ja tenta av resten av datan! sen e den KLAAAAR !!!! (STOLT)

min bebis tycker att jag ska sova nu. så jag får väl försöka göra det. pusshej

upptagen idag

Idag händer det jätte mycket känns det som, först nu på morgonen så ringde jag min farmor å farfar för att fjäska lite och fråga om dom kunde komma hit me mina mjukisbyxor som ligger däruppe för att jag inte orkar jeans idag när jag ska gå jätte mkt å sådär. så dom kommer kl 8 typ! å sen måste jag rusa ner till komvux för att ta min första datalektion. som hållerpå till tio i tio. å kl tio ska jag till soc och skriva klart faderskapet+göra upp en plan på hur ofta pappan ska få "vandalisera" vårt hem( :P ) när bebisen väl är född.. sen ska jag å han äta lunch ihop, undra vad de blir för något, för att sedan ta oss ner till mvc och göra en förlossningsplan+göra en lista på vad vi ska ha med i bb-väskan..

sen när jag kommer hem . så ska jag över till grannen som e f.d frisör, å hon ska klippa mej lite. fast bara topparna !:) JA VILL HA LÅNGT HÅR. Haha .

Nu ska jag platta håret så att folket i byn inte får en chock när dom ser min otroligt kruliga lugg! (usch) å sen ska jag försöka fixa till mitt ansikte lite, allt för lite sömn visar sig snabbt i ett par mörka påsar under ögonen! Mindre skoj! Ciao

SMSet som aldrig kom fram

Du o jag, du fanns alltid där för mig. Du är den ändå av tusen miljarder stjärnor på himlen. Varje gång jag ser upp till himlen så saknar jag dina varma kramar som tröstar mig. Varje gång du tittar på mig så ser du djupt i mina ögon och ser rakt genom min själ och mina mörka tankar. Du förstår allting. Du brukade kunna trösta mig. Jag försöker att bli så stark som du. Det är svårt. Jag orkar knappt stå upp. Du räcker fram din hand och tittar på mig. Du säger inget för att jag förstår. Du är den enda som har kunnat hjälpa mig upp. Vart vore jag idag om det inte var för dej? Du är den finaste och den underbaraste människan i hela världen. Det finns ingen bättre, Och du är den bästa kompisen en flicka kan ha. Jag älskar dig för allt du är för mig, för allt du gjort för mig och för allt vi har upplevt. Det här kommer jag aldrig att glömma och jag släpper aldrig dig !

snart kommer bebisen

men shit vad längesen det var jag skrev här, tre månader sen ! jag har skött mig mkt dåligt ! Fy jannike! tänkte uppdatera lite om hur min graviditet har varit osv. Känslan av att veta att snart har man en liten bebis att ta hand om, ojj hur ska man beskriva den?! det går inte..

jag är beräknad om exakt fem veckor idag. tiden går fort, fast de känns som att det är hur långt kvar som helst, fast bebisen kan ju komma vilken dag som helst. Jag vill helst att det blir imorgon. fast om det inte blir det så går det lika bra den 5 oktober. den 7 ska nämligen min kusin döpas, å alla som känner mig vet att en viss bror till en viss nybliven pappa kommer att vara där.. Ajaj:/ . det ordnar sig, jag menar klart att det gör..

både idag och igår har jag tvättat en hel massa bebiskläder, och lakan å sånnt till spjälsängen, nu börjar det på allvar kännas att det är nära, och man fattar egentligen nu att de e nått som ska ut också. även om jag har svårt att föreställa mig en förlossning. på morgonen idag så sydde ja även små tvättlappar som jag ska ha i skötbord/väska å sådär:) bra å ha! och sen bakade jag lite kakor som jag kan bjuda på när folk kommer för att beundra mitt lilla mästerverk! (ja de är mitt mästerverk, pappan och jag är inte tillsammans längre)

Nu måste jag springa ner till tvätten å kolla om den e klar, sen ska jag försöka komma på bra maträtter att frysa in, just nu har jag bara planer på lite olika pajer. :)
På återseende ! // Jannike

RSS 2.0