25/4 10

blää min tråkiga bebis däckade i soffan för en halvtimme sen å ja vet inte alls vad jag ska hitta på för att fördriva tiden till herrn kommer hem.
i helgen har vi haft min lillebror här över natten och lekt med honom massor, hade med olli, lillebror å grannens två barn till lekplatsen i ett par timmar igår å lekte av oss, massa mys med storfamiljskänsla.

blir fet av kladdkakan jag har kvar i kylskåpet som är småätning nummer ett å har varit hela dagen haha. kommer att bli ett fetto.
i veckan har vi estitisk verksamhet i skolan å ja har ingen aning om när jag ska vara var haha, bra jannike.

sitter å läser trådar på familjeliv å fördriver tiden.. inget bra på tv heller. TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKIGT!!!

23/4 10

Grattis till min farmor som fyller år idag ! :)


samma skit väder idag. snö blandat med regn som kommer när de passar mig allra minst. satte lli i cykel stolen å började cykla hinner la cykla 25 sek innan de börjar cpsnöa cpmkt. blev fett med sur men cyklade bort till frida. å jannike smart hade täntk att barnen skulle vara lugna å fina idag å kolla på film. haha de gick ju sådär kan jag säga.
galna två å ett halvt åringar:D SNUTTIGT!!

sen åkte vi hem å lagade fiskpinnar, oliver åt mkt å tyckte de va gott, bra för vi äter aldrig fisk så de kan ju va nyttigt att peta i honom de där nån gång ibland...
nu kommer snart papo å dricker ltie te med mej å olli somnade precis!

23/4 10

kaffe kaffe kaffe tvätt tvätt tvätt
har inte hundra bertätm hur vida vi ska bli hemma idag eller inte. ska bara skriva lite på svenskan å de kan jag egetnlgien lika gärna göra hemma, bara inte tummen sitter där bak idag.... ganska stor risk iofs...
igår blev det en tripp till varberg å v ivar hemma sent så oliver gicvk inte å la sig föreen efter 21 så jag såg verkligen fram emot sovmorgon:D:D:D
fick jag det???
NEEEEJ
7 var han uppe. skiiiit

nu blire "alla på plats nu? här ska byggas kan vi fixat? hääär ska byggas klart vi kan" i nån timme innan vi ska gå ut om vädret blir lite bättre å de slutar regna vill säga.


btw. igår va ja å frida ute å gick med våra bebisar. jag hade cyklat till frida så ollli satt i cykelstol å jag ledde honom, philip satt i vagn å hennes bebis i bärsele. så heklt plötligt mitt inne i byn började det snöa! jag trodde seriöst att folk skulle glo ögonen ur sig och smälla av. ja de klart, de måste trott att vi var dumma i huvudet som lurade ut våra barn på det sättet med tanke på vädret. men det var solsken när vi gick å sen bara de började snöa!
haha med all säkerhet tänkte folk, man ser riktigt hur fördomarna flödar: Dumma unga mammor!
och jag måste faktiskt berätta en sak!
Jag glömmer borsta tänderna på min son, jag ger honom ibland latmat som pulvermos å köttbullar, jag är ibland svinigt trött å vill bara att han ska sluta tjata, jag skäller ibland, ja jag gör fel.
men vädret kan jag faktiskt helt ärligt inte styra över..

svar till kommentar

kommentar : Spermadonator? Ska du skaffa en till liten har jag missuppfattat allt? Din blogg är jätte intressant


Svar: Haha nej. olivers sperma donator, biologiska pappa.. som han inte träffar/ träffat sen över 16 månader tillbaka. nej jag ska inte ha en liten till, jag ska gå klart skolan  först sen skaffar jag jätte gärna fler gosungar!:)

22/4 10

nu var de några dagar sen ajg uppdaterade. så ska sammanfatta lite.
i tisdags var vi ju hemma å var på bvc. vilket gick jätte bra å skterskan sa at toliver pratade bra å att han klarade allt en 2,5 åring skulle klara å så.
han väger så mkt som han ska men är lite kort :P haha inte så konstigt han har inte så långa gener.

sen efter det gick vi bort till frida å skulle leka med henne å philipbus samt mysa med hennes bebis.
oliver å philip slogs å bråkade lite men lekte även stundvis bra. å jag trodde jag skulle grina sönder mej å dö när jag gosa å sniffade å snuttade med bebis(1,5 månader)
blää, för bebisar(ironi, jag är i stort behov av bebismys...)

igår var de skola, städning å sen slappt som aaaas. somnade direkt efter simåson som är slut 20.00 haha. skit trötta alla tre.

och idag ska farfar hämta oliver för jag s ka iväg till familjerätten å diskutera hurvida ett umgänge med olivers sperma donator ska se ut.. får se hur detta går.

och lillgosungen har precis bajsat toaletten och springer nu runt i kalsonger med en tjatig mamma : "är du kissig ? är du kissig ? "
nu blir de ordningplcok innan de e påklädning av kläder och iordninggöring.(bra svenska där jannike...)



---

och sekunden efter ajg publicerade detta så hände de en olycka.. rät på vardagsrumms golvet. göööött..

19/4 10

hemkommen och har hämtat olli på dagis . han satt i vagnen hela vägen hem å ropade
"mamma akta bilen"
"mamma akta den"
"mamma akta hon"

och de första han sa när jag kom till dagis var: var är stefan?

kuuul att man är uppskattad ja hej på dej med oliver kul å se dej!
skitunge :P

"mamma målat, mamma busat"
nee mamma ha inte målat oliver
"mamma målat!"
nej mamma har inte målat
"nee stefan målat"¨
haha.
nee men oliver har målat på köksgolvet!!!
bra oliver.

vi funderar på att baka nåt tmen vet inte vad å om jag bestämmer mig för att vi orkar med det. ska surfa runt lite på matklubben.se eller recept.se å hitta nåt roligt.

19/4 10

haha kul grej att kunna berätta för sitt barn senare ! http://www.bt.se/nyheter/vattnet-gick-pa-fjallet(1880788).gm

något sånt påhitt ska jag med hitta på till nästa :D



---
hem om 45 min.. nu får fanimej tiden gå! hem till bebismys!

19/4 10

skolan igen. ska skriva en uppsats typ om etik å moral. jag har valt om rättsystemet i sverige när de handlar om sexualbrott.
kanske lägger upp arbetet här sen.

imorgon ska vi till bvc på 2,5 års kontroll . tur att vi ska dit imon för lillkillen har fått nått slags utslag på benen och en vårta på ena tån som inte vill försvinna.
någon som förresten vet om det är någon spruta på 2,5 års kontrollen?

lite lagom slö som vanlgit måndag morgon men kommer snart att komma igång. ska bara...
måste även redovisa ett arbete ieftermiddag. om 60-talet. typ modet å så p åden tiden. är typ klar så det ska nog gå bra detta.

tisdag-bvc
onsdag-halvdag i skolan
torsdag- familjerätten
fredag- halvdag i skolan


---

döööötröööök. väntar på att lektionen ska börja nu efter lunch. längtar bara hem och hem till bebisgos . blir nog lite bak idag. ve tinte vad än bara. nått bröd.
funderar på de där morotsbrödet. men tyvärr har jag en halvkräsen man hemma som så vitt jag vet inte ens vågat smaka det där:Phaha.
blev för några dagar sen sugen poå bröd med äpple i det. det kanske passar herrn bättre ? :P
vill hem och mysa i soffan å kolla på simpson med mina pojkar! NU NU NU

18/4 10

hemma efter heldag i tranemo, promenad och fotboll som inte gick ritkgit som den skulle..
men men sen hem till min mor å far å fick hjälpa till lite i garaget.. mkt svettigt...
sen käk å grejjer. nu hemma å kollar "Geek" (monsters inc)
är glad att städningen gjordes imorse så att de blir slappis nu! FEEEETT med drygt att komma upp imorse. inte alls bra. haha
ny tag imon, skola igen så. wiihii uppe med tuppen.

17/4 10

barnledig sen igår kväll då vi vart på inflyttnignsfest hos yassebasse. nu ska jag gå dit bort å hämta bilen, sen ska jag se när min lilla kille tänker komma hem till mamma igen :D
snart hoppas ja =)


15/4 10


GUD SÅ GÖTT :D

14/4 10

sovit dåligt. blir hemma idag. mys med bebis !

13/ 4 10

jönsson följde med hit idag å vi åkte upp till ebbis å drack kaffe å så . fint väder så vi vart ute. sen åkte vi tillbaka hit å jönsson ville åka hem men de ville oliver absolut inte att hon skulle göra. å han blev jätte ledsen för att ha nitne fick åka med henne hem. haha. ska skicka oliver hem till dej nästa gågn han inte gör som han borde jönsson! bara så att du vet haha.

har precis genomfört en klippning och nu är de film på sexan..
where is my gosegos?

13/ 4 10

när vi kom till skolan fick vi reda på att vi skulle ha oförberedd eximination. bra där...
gick hyfsat iaf!
nu har jag inte alls mkt att göra , saker som ajg kan göra men inte riktigt kan ta mig för rättare sagt. sitter å väntar ut lektionen och försöker bli av med lite energi genom att terra tjejerna lite. inte lätt de där .

i efter middag blir de jobba röven av sig med projekt salong, ska "starta" en egen salong å grejjer. skriva på papper å massa sånt. rätt intressant att se hu mkt man måste jobba/sälja för att gå runt om man en dag skulle starta eget.

vill hem till mina killar istället för detta, massa mys!

Jag är så glad att jag har er !

12/4 10


HEJ SUPERSNYGG!



---

äääntligen hemma. nu blir det frallbak å sen besök av marie å klara :D längesen som saaaatan. sköj :D

12/4 10

Hittade detta inlägget på familjeliv. haha.
lite åsikter tack? haha sjukt.

Biologiskt naturligt för män med otrohet?

Jag skulle vilja fråga en fråga jag undrat över, sen jag läste en sammanfattning av Anna Zeffer. Hon är biolog och expert på den sexuella biten tydligen. Hon hävdar att män styrs av ett biologiskt arv och att det är naturligt för dem att vara otrogna eftersom det innebär den största chansen att sprida sina gener vidare. Inte medvetet alltså - utan helt omedvetet, styrt genom biologin.

Kvinnan däremot - menar hon, har inte samma behov. Hennes stora utmaning är att hitta någon riktigt stark man som kan sprida hennes gener vidare. För henne är inte kvantitet viktigt utan kvalitet, eftersom hon lägger så stor tid och energi på ett enda barn. En man kan ju i princip "skapa" hur många barn som helst och sprida sina gener vidare i väldig fart, om han vill.

Om man bortser HELT från vårt sociala arv, eller hur vår intelligens styr oss, eller hur vår kultur styr oss och den egna "viljan" styr vårt handlande - kan det vara som Anna säger? Dvs att män har ett genetiskt och biologiskt arv att eeeegentligen vilja ha sex med så många kvinnor som möjligt? Kan det vara som så att OM en man helt fick välja fritt - så skulle han exempelvis ha en kvinna som han levde med och sen ha sex med så många kvinnor som möjligt. Detta - heeelt utan hänsyn till social påverkan eller annan psykisk påverkan alltså????

Hoppas jag har uttryckt mig klart att jag bortser HELT från , intelligent, social och psykisk påverkan.

12/4 10

i skolan nu . igen.
religion å jag kom precis på att jag glömt göra religionsprovet som skulle va gjort via nätet innan lovet.. bra där jannike..
får fjäska sönder nu.
imorse när jag väckte oliver blevhan inte så glad när jag kom in å sjöng gomorron gomorron haha.
Oliver: nej mamma sluta
Oliver: nej inte dagis. Sova!
haha. jätte trött kille.

efter skolan ska vi träffa marie å klara :D rolgit. jäätte längesen!
blir klippning å lite så.
och herrn jobbar hela dagen så sen blir de nog soffmys med bebis å simpsons haha.

och lycka till idag jönsson!

11/ 4 10

Först å främst grattis till jönsson som fyller 18 idag!

är precis hemkomna frå ntranemo där vi kollat fotboll å ätit mkt gott, nu blir de strax lite klippningar men först slappning på hög nivå! alledels för lite sömn som vanligt å alldeles för mkt dag kvar för vad jag egentligen skulel vilja ha.
imorgon är de skulle och upp tidigt igen. och jaaa jag vet att jag tjatat om att få komma tillbaka till rutinerna igen, men just nu är det de sista jag vill! bajs!

svar till kommentar

kommentar: sandra om 8/4 10:
Sverige styrs ju av demokrati, och det är majoritetens beslut som gäller. Ditt och Olivers beslut borde ju vinna över Stefans. Och sedan är det ju din lägenhet, vilket borde betyda att du bestämmer vilka sim får bo där? :D Så vill du ha en katt så skaffa en katt. Men din städmani lär ju inte bli bättre av det. haha. Katthår överallt!



Svar: ahahah aa jag kanske ska köra med det :P nej vill han inte så blir det inte så. får försöka övertyga honom istället! annars får ja väl skaffa lite fiskar :D
btw. de ser ut som fan rent ut sagt efter en kvart här en då. så en katt hade inte stökat ner varken mer eller mindre.

10/4 10

de blev grillning vid ån å ankmatning. grillade massa pinnar haha. skit varmt å gött blev det. sen grillade vi hamburgare, fast enligt oliver var de korv..
nu är maten på g . lasagnette som herrn lurat på mig. får se vad de blir av detta..
supermega trött som vanligt och sen blir de myspys i soffan med lördagsgodis.



imorrn blir jönsson 18...! sen ska jag fanimej aldrig mer köpa cigg åt dej hahahah känn på den du.

10/ 4 10

har precis varit ute på en promenad med olli och han somnade i vagnen så han sover fortfarande. vet inte alls vad som händer idag än.
har glömt att berätta att vi häromdagen gjorde pollybrownies som enligt mej blev jävlgit goda ! :D
städmanin har inte försvunnit å jag kommer att bli helt jävla galen om ja inte får komma tillbaka till skolan å rutiner igen. dör på detta.
ne dammsugning innan olli vaknar . och sista tvätten sen kalrt klart klart. funderar på att kolla om ja kan åka up ptill farmor å farfar å hämta tvätten som farmor tog åt mej häromdagen(A) tacktacktack världens bästa farmor :D

---

I don't mind it
I don't mind at all
It's like you're the swing set
And I'm the kid that falls
It's like the way we fight
The times I've cried
We come to blows
And every night
The passion's there
So it's got to be right
Right?

No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all

I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
It looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You'll come around
Right?

8/4 10

Behöver lite tips på hur jag ska övertala killen till att vi ska skaffa katt ?! jag å oliver vill ju..
hur övertalar man honom till det ? :D



---
Oliver har sagt massa roliga saker idag! här kommer lite av det!

Oliver: Mamma ? oliver springa vattnet
jag: nej oliver de får man inte med fina skor!
oliver: mamma?! stefan gjort! stefan sprungit vattnet med skorna
HAHAHAHHA

Jag: men usch oliver du har ju tåludd!
Oliver: STEFAN MED, STEFAN MED !!!
HAHAHHAHAHAH

8/4 10

imorse skulle oliver vara en duktig kille och byta bajsblöja på sig själv.. de gick inte så bra och en arg mamma jannike fick slänga alla textiler i badrummet i tvätten och tvätta med klorin över hela skiten.
försöka är ju bra men oliver, de finns en gräns. haha. täntke bara shiet nu är han rätt tyst. så hittade jag honom där inne. kul...

sen har oliver vart hos farmor å farfar en stund nu så jag har precis kommit hem och nu sitter han i soffan å kollar på tv å ska snart sova
å jag har fått nån sjuk städmani så har städat i flera dagar men tycker inte att de hjälper åt all skit som är lverallt jag behöver göra ett stor rens tror jag . på allvar.
har inte ens varit nån ide att plocka bort dammsugaren har dammsugit två ggr om dagen varje dag i flera dagar nu... jag kan nog inte vara ledig..
rensrensrens
men jag behöver hjälp gottfolk..
mkt hjälp. jag kan inte slänga saker.

tex. hur mkt kläder i garderoben anvädner jag? 15% ??? gaah.
nee nu planerar jag rens i hans leksakslåda sen i alla hyllor och få ordning på alla papper som ska in i pärmar osv.
CRAP MÅSTE NER TILL BIBLIOTKEKET MED BOKEN SOM GÅTT UT MED!! kommer glömma av de tills han har vaknat igen.. skriver upp de på pannan eller nått.


nu hmilar lillen med ögonen å är ruskigt trött...
å nu la han sig ner. haha sötnöt:D




Hahhaha btw. måste berätta .vi var hos faster igår å lekte med dom å mina kusiner. när jag kom in frågade faster: luktar de får här?
jag: njaeaea ?
hon: kom
jag: okej
så har dom två små flaks lamm i hobbyrummet!!! SJUUUUUUKT söta! 

5/4 10

mkt mkt mkt mkt mkt mkt dååålig jag är.
bloggen är något slags beroende framkallande å jag är en periodare...

har precis vart uppe hos mammi å pappi å fikat lite å nu väntar jag på att oliver ska somna men han vägrar så nu har vi fjäsk i tvsoffan med gubben petsson å findus..
sköj.

ne bheöver städa ser bedrövligt ut här hemma. rätt ovärt att ta ett tag med dammsugare å torka golv osv när de ser EXAKT lika bedrövligt ut efter en kvart. (en kvart är lite överdrivet, men en dag) seriöst.
maaaaassa usch.

påsklov hela veckan iaf. sweeeet. tråkiga bajs röddag bara...

RSS 2.0