29/5 10

nu var de ju så att oliver klippte sönder hallmattan häromdagen, så nu behöer jag lite hjälp med vad jag ska ha istället. lägger ut lite bilder på förslag jag själv har, ( kanske svårt för er som inte vet hur de ser ut hemma hos mej men man kan ju ändå tycka att de e någon som är extra fin! )

denna hade jag innan,(den som olli klippte sönder)


men jag vet inte om jag vill ha svart längre.. de mrökar ner mkt. ljuset i hallen är inte de bästa heller så .. och ja har svart ööööverallt i hela lägenmheten. de finns samma i andra färger. röd å grön å så men isf vill jag nog ha en beige..


och även denna har jag tittat in:


jäkligt coool :D



---


och sen är jag även sugen på en ny matta i vardagsrummet/vårt sovrum, jag tycker denna är mkt fin ! :)

och den är grå å ser gosig ut :D alt annat i vardagsrummet är ju svart haha

29/5 10

snart var denna månaden slut med..
har städat , solat , hämtat olli som sovit hos farmor å farfar inatt å massa. nu har  vi precis bakat efterrätt till i eftermiddag eftersom vi ska upp till min moder å fira henne på mors dag en dag för tidigt..
jag vet inte hur jag ska få oliver att förstå att ja minsann inte kommer att köpa honom någon födelsedagspresent om jag inte får nån morsdag present imon... ;)
han kan ju iaf va extra snäll? laga mat? dammsuga?
fan man skulle haft en tonåring hahah ;)


svar till kommentar

KOmmentar: Sara om 27/5 10:
Det var väldigt intressant :) Oliver är ju megasöt !
Hoppas han hade nytta av nappen sen ;)


Svar: tack så mkt :) jag lever för oliver så det är inget svårt att prata om det. kommer de från hjärtat blir det oftast bra =)
haha aa det hade han verkligen nytta av, guldvärt! han somnade på bussen å de hade blirr ett jäkla liv om han inte haft nappen ! jag lovar .. haha.. jag vet...
tack!
   
 

27/5 10

EN STYCK SKITUNGE ÄR TILL SALU!! han satt å klippte sönder hallmattan!!!
de får man för att man försöker plugga lite. bra oliver..
skulle skriva klart de sista på uppsatsen å stänger ner datorn å ropar på oliver.
som då sitter i hallen å klipper i dörrmattan !!!! grrrr.

jaja. nu har jag iaf anledning till att köpa en ny. är nöjd med denna men funderar på en ljus istället för svart eftersom de mörkar ner så att ha svart i heeeeela lägenheten. ja jag älskar svart.. men en röd kanske?



just nu badar både oliver å filten å pingu i badkaret eftersom oliver kissade när han inte hade blöja på sig å filten luktar bokstavligt talat skiiiit, det vill säga gammal välling, bebis svett och annat gött.... å pingu är smutsig.
välbehövligt!

har bakat bullar till när  faster å barnen kommer så när är det bara att  vänta ... å vänta.... hundra år...

27/5 10

nu har ja kommit hem från tarnemo där vi har pratat lite om att va ung förälder osv. de va roligt =) oliver var med å han fick åka buss hem å blev jätte glad sen somnade han.. tröttis.
så nu vägrar han att somna om. han skötte sig iaf bra inne på gymnasie skolan å fick all den uppmärksamhet han förtjänar=)


nu blir de betala lite räkningar och skriva klart uppsatsen som måste vara inlämnad imon :O crap...

i eftermiddag kommer faster + barn å leker lite å så ska ja klippa hennes man, har lovat att färga håret på sandra med =) å jag måste göra nått åt mitt hår. mår rirkigt dåligt över utväxt. haha den e la en cm å jag håller på att döööö...
färgning var tredje vecka annars blir jag galen!

svar till kommentar.

kommentar: Anonym om 25/5 10:
Vart i Svenljunga bor du? Och bor du själv eller ihop med "Herrn"? Har aldrig fattat riktigt.


svar:
Bor mitt i svenljunga typ, mkt centralt=) och ja vi bor ihop.
btw. har kollat upp ditt ipnummer å du verkar vara min mest aktiva läsare å kommenterare. vore itneressant att få veta vem du är eftersom du alltid kommenterar anonymt.
och alla kommentarer handlar om stefan, första du kommenterade var om det var stefan + hans efternamn som jag menade. och att de skulle va ett misstag. minns du det?

ursäkta men jag stör mig på att du inte kan stå för vem du är genom att lägga in en fejk bloggaddress å grejer. vill du veta massa privata saker om men (tänker på tex kommentaren om att jag bara skrev privata inlägg) så kanske du ska uppge vem du är.



nyfikna folk är....

25/5 10

jag och oliver träffade grannen som ska ha bebis om ca 4 veckor. jag frågade oliver om han visste vad hon hade i magen.
oliver tittade på henne och utbrast: EN BOLL EN BOLL !

Hahah sötunge

25/5 10

jag röstar för hemgång strax!
å de lutar å detta eftersom vi har genomgång med matrix, men nu är de assa folk som gått redan. men de e rätt bra med närvaro iaf en halvtimme till..

vet inte ritkigt vad som händer i eftermiddag antalgigen inte jätte mycket med tanke på vädret, hämta bebis å sen hem å mysa. han borde vara riktigt trött eftersom han somnade jätte sent igår och ja va tvcungen att väcka han ca tio i sju i morse..


sen när herrn kommer hem blir de massa fjäsk hahaha bra där jannike :D:D:D
super städar sen ;)

25/5 10

då var de dags för skola igen. hade studie dag igår å va ledig.
herrn tog olli till dagis så att jag hann åka med min mamma till borås de va gott. lite skitsnack å mys.

oliver vägrade att somna igår . höll på från åtta till halvtio innan han äntligen somnade. han var jätte pigg, desto tröttare var han i morse när jag skulle få lite liv i honom, det har även resulterat i att mamman kom i säng sent..

vi hade mys igår,
haha tänkte på det igår , de andra i min klass njuter av sovmorgon en måndag när vi har studiedag. och slappar antagligen största delen av dagen
vi vaknade sju och då börjar dagen full med lek, bus, och tex matlagning å städning som antagligen mina klasskamrater inte ens behöver ägna en tanke åt.
jag trivs. jag trivs med det livet.
det är min dröm
att ha en familj

att få oliver var de bästa som kunde hänt mig.
att flytta till eget för snart tio månader sen var ett bra drag även om jag hade full panik efter ett par veckor å dunderade starkt på vad jag gett mig in på.

im living my dream
vi är de enda som betyder något.

21/5 10

nu var de flera dagar sen jag uppdaterade. igen. vissa dagar blir de uppdatering varannan kvart å vissa inget alls..

igår var vi på vårruset på moga iaf, vi var där lite innan de adnra barnen på dagis så oliver hade sprungit av sig som en galning när de andra kom vilket resluterade i att han var skit trött när dagis väl kom och när de andra gjorde miniröris så satt han på gräset å sa : mamma varmt!¨

och ja de va fruktansvärt varmt. jag som är världens mest frusna hade kortärmat utan att frysa.. i en kvart sen åkte skinnjackan på..
oliver blev iallafall en medalj rikare trots att han inte sprang varvet som de andra barnen....

sen på eftermiddagen var de dags för sommarfest på dagis. men de var han inte heller så pepp på oliver utan satt i ett hörn av barnaskocken och tänkte inte alls vara med å sjunga..

nu har jag nyss kommit hem från stan har inhandlat mer blekning så nu är de fritt fram för slingor å dyl...sweet =)

nu kaffe å lite mer plugg

ELFSBORG !


18/5 10

nu har vi haft lunch. grillat fikc vi haha dom har satt upp två grillar utanför skolan å står där å vänder å har sig.. sweet. haha.
snuttis var även här å sa hej för en stund sen å vi har fixat till håret på mej.
alla är skit tråkiga för emma är sjuk, madde är bajjsutomlands å alle tog precis bussen hem för att packa å åka till turkiet.
skitungar!

nu har vi projektarbete som ska bli klart idag å jag har lite å pilla med så de blir det nu..
vet inte vad som händer idag riktgit, herrn kommer hem halvsent å har ebställt kycklingsallad, som tur är älskar jag att göra just kycklingsallad så de står på schemat, kanske blir en liten promenad eller cykeltur med oliver.
måste ju till skitica med ja. höll på att glömma de. inte bra..

en styck jannike har blåbär/hallon paj i kylen och kommer att bli feeeeeeet :D
Hahah titta vad jag hittade. en supergammal bild på mej och ida.. http://www.lillapussen.blogg.se
 haha kul :D

18/5 10

åkte med min mor in till stan så var i skolan en halvtimme innan vi börjar. kul..
när jag väckte oliver imorse var han svin söt å skattade när jag sjöng hajlåten som han älskar haha. sötnötunge.

sen gick han in till stefan som ännu låg i sängen å lade sig jämte honom å säger: sova stefan. å pussar å gosar med stefan en stund. så mys! my boys♥

sen blev killarna stressade eftersom stefan skulle ta olli till dagis innan jobbet å fick springa iväg och samma sak fick jag göra eftersom mamma ringde å stressade mig..
nu har vi salong och jag är inte det minsta taggad inför detta utan kommer nog att ställa mig längs tborti det rumdär vi inte tar emot kunder å ta med mej en skit docka med långt skithår och göra de där förbannade momenten..
blir nog lite flätor bara helt enkelt..
permanent är även nått jag måste göra. alla olika former av den. mkt roligt... not.

nee frisör vet jag inte om jag vill bli men men.. får la stanna kvar på slappskolan ett år till å tro på att de blir bra.
vet inte om jag vill eller kan ta gesällen vilket gör att de känns lite ovärt, frisör utan gesäll är väl ingen jätte idé kanske?

nee på med positiv inställning nu jannike, go go go

17/5 10

en styck skitunge vill inte sova fast han borde gjort det för 45 min sen. blää nu springer han upp igen. lägger mej jämte honom å återkommer om en stund..

---

haha han var skit trött för en halvtimme sen men nu fick han nån kick av vällingen och var jätte pigg. så jag frågade om jag skulle liga jämte honom en stund haha de va nog de sämsta jag kunde göra hahah han skrattade å lekte hela tiden haha.
jag skulle sjunga för honom å han låg och å härmade mej hela tiden å skrattade. sen började han tjata om hajlåten istället å ville sjunga den vilket hans mamma inte ville gå med på eftersom jag ville sjunga godnatt visor haha.
å då kan ju inte hans mamma heller låta bli att skratta när han flippar ur å skrattar så fort han tittar på mej haha jag är nog inte så bra på det där med att få honom att slappna av haha.

blogghjälp ?

skulle vara bra om läsarna kunde svara på lite frågor för att förbättra bloggen..

1. vem är du och varför läser du min blogg
2. vad är bra och vad är dåligt med min blogg
3. vad skulle du vilja ha mer och vad skulle du vilja mindre av

var nu inte blyga, tyck till!

17/5 10

har fixat ögonbrynen, färg å grovnoppring. mkt välbehövlgit. nu ska alexandra slava lite å fixa till mitt hår.
snart blir det hem med mammi å sen upp till dagis å hämta lillkillen, herrn jobbar å kommer sent idag så vet inte hudnra vad jjag ska hitta på riktgit än.. tror att yasse kommer en stund, sen hoppas jag på att sandra vill ta nån cigg å så ikväll så blir väl min kväll någonlunda :)
lite bak kanske? om vi orkar..

17/5 10

då var de kanske dags för uppdatering igen. min datorsladd har vart fett med paj men har nu fått låna en av min faster som passde fin fint. gött.
ska lämna in min på skolan men teknikerna är efter å är aldrig där när jag ska springa in med den, får sätta upp ett litet tält vid deras dörr å vakta sönder...
helgen har varit bra med fotboll å spel med trevligt sällskap.
nu har jag precis gjort de där proven som jag pratade om förra veckan så nu är jag klar med denna kursen och behöver inte komma till skolan tidigt nästa måndag. göööööött bra jannike ! :)

sen är de ju mindre än en månad kvar i skolan med, de går svin fort, man får nästan panik när man tänker på det. tiden rullar på så sjukt fort, sviiisich säger de sen börjar oliver skolan , å snart klappar han mig på huvudet är tio centimeter längre än jag å säger : Lilla mamma....
galet..

nu funderar jag på vad jag ska hitta på eftersom jag har en en å en halvtimme klar på lektionen men är klar så får väl surfa runt lite kanske göra lite på svenskan så slipper jag kanske åka till skolan på fredag med(A) LALA


14/5 10

känns som söndag idag, men de e ju bara fredag :O känns jätte konstigt!
igår träffa vi sandra å ida på förmiddagen å sen på kvällen så åt vi gott å sen kom dom m pojkvän å granne ner å spelade geni spelet. SKIT SPEL !!! sjävlklart blir fröken ekman sjuk bara för att hon andas svenljunga luft haha å åkte hem å nanade..
jag ledde skit länge men stannade på en å samma fråga under sista 45 min av spelet... kul Jannike..
nu har vi vart nere vid ån å fiskat å herrn är kvar men oliver var så trött så vi gick in å han somnade på tre sek :P haha

ska snart till min fader å åka mc :D:D sweet. testa hans nya =)
ne måste springa ner till tävttstugan! blääbajjjjjs.

13/5 10

sitter hos mamma å pappa nu , när min man hade åkt till jobbet ringde jag mamma å frgade om vi kunde komma upp ditr å dricka kaffe å så å de gick självklart bra.
min sladd till datorn är sönder så min laptop är helt död å jag är lagom irriterad på det..

var i skolan igår å in kom en tjej med kort hår som skulle ha ännu kortare. maskinkort i nacken som tur var gick de mkt bra å blev väldigt fint när de väl var klart å stylingen var gjord osv. både jag, hon och lärarna var supernöjda ! kul !

sen var de vidare till familjerätten och de gick käpprätt åt helvete rent ut sagt, men det var bra att de gick som de gick ändå å at jag gjorde som jag gjorde för de är det enda rätta. Oliver går före allt annat. de e bara så .
fuck the rest.
de blev inte som det skulle eftersom detta skulle varit sista mötet innan umgänget skulle påbörjas igen. men nu blir det inte så å de blev som förväntat istället. inget av det.
vilket jag ärligt talat tror att oliver mår allra bäst av, så lite krångel som möjligt.


sen blev de elfsborg-aik med trevligt sällskap!

och idag kommer ida till svenljunga så vi ska ifka å skit om en stund!:) sen ser min lgn ut som fan ..fudnerar på att betala syrran lite för att fixa den hahah


11/5 10

tisdag, skola, idag är ingen bra dag alls.
när jag kom till skolan var jag på tok för slut för att göra någonting å fick lägga mej i ett utav "hotellrummen" där de fanns säng å filtar å grejjer. efter en halvtimme hade en lärare kommi å försökt väcka mig men jag hade inte vaknat av det. först en å en halvtimme senare vaknade jag av att hon ruskade lite i mej.
pigg? nej inte för fem öre. har sovit bajsbajsbajs dåligt hela helgen och även början av denna veckan.
ikväll behöver jag verkligen somna i tid.
de värsta är inte att man bara blir trött utan även grinig, ingen matlust. och jag är sveriges största lipsill och har alltid svin nära till tårar när jag sovit för lite. vilket inte alls är bra.
då bryter jag ihop fullständigt för allt å inget.
oliver förtjänar bättre så jag behöver försöka ordna upp mina sovrutiner..

de hade vart ritkgit gött att stanna hemma och sova imorgon, tyvärr så fungerar det inte riktgit så och har bara kortdag imorgon och sen är vi ju lediga tors-fre. sen helg som vanligt.
det ska bli gott.

nu har jag precis dratt i mig lite kaffe som stod i frisörsalongen, pissljummet men de får duga. och nu ska jag fortsätta med presentationen som ska vara klar om nån vecka..


jag har glömt att berätta att ja å oliver var ute å cyklade tvåmil häromdagen(han cyklade inte utan satt bakom mig) å jag har dödligt ont i rumpan! bättre nu än igår meni nte bra än.haha.
ne nu bara för att jag pratade om bebis så saknar jag honom otroligt.
hem hem hem snaaaaaaaart

10/5 10

religion å klassen ja e med e fortfarande på praktik så är solo igen.
tänkte jag skulle ge mig in i att göra ett av proven, måste va klart till den 23.. lala.

sovit fett med dåligt inatt, somnade sent å sovit orolitg.. inte alls gott att gå upp å funderade staktr på att ligga kvar å ta en senare buss innan jag motvilligt tog mig upp...blev lite för sent å blev super stressad så när ja va på dagis med lillkille nfick jag snabbt berätta att min buss går om 6 min, kan ni ta honom här i hallen pusspuss å hejdå till lillen å sen springa bort till bussen å på å äta frukost å grejjer..
dödligt seg å har gäspat säkert en miljon ggr. trevligt jannike
nee nytta var de man skulle göra sista halvtimmen på lektionen jaa...

då går vi från 50 till hundra å nu börjar nedtrappnignen till 75.. de behöver jag ge mig själv.

---
ett prov gjort, fått ätit å pratat skit med beckalito i en halvtimme-45 min å nu börjar snart min nästa lektion men de enda jag vill är att komma hem
nej jag klagar inte för mkt på skolan å att jag vill hem :P
jag vill hem!
vill hoppa av denna skiten å ta hand om mitt barn hela dagarna, vill itne att han ska uppfostras av kommunanställda, jag vill finnas där, 24 timmar om dygnet.
jag vill vara ute å gå med oliver å stefan och titta på ankor och hästar och prata om allt å inget.
blääääääää
gött att de e riktigt långhelg snart !

svar till kommentar

kommentar: Anonym om 9/5 10:
Vart har din man varit då?

svar: han har varit å jobbat hela helgen:( men nu är han hemma å allt är som vanligt :)

9/5 10

har jönsson här å har fått fruskoat serverad. gud så gött :) vaknade till när olli vaknade sen lade han sig i sängen sen somnade jag om haha. tack tacktack fröken jönsson!
vet inte hur planerna ser ut idag. blir snart besök av sofia med bebis å kaffe sen funderar jag på en promenad om de passar fröken.
å min man kommer hem idag :) gott !

8/5 10

slockade till luftslottet som sprängdes inatt men alldeles för sent så är mktmktmkt trött men det är ju inte oliver så de e bara upp å hoppa å va glad. dagen består av äckelsmink å mjukis!
nu ska vi ta på oss jacka å skor(han tar antagligen stövlar eftersom han vägrar ha på sig skor..) och åka för att äta frukost hos ollis mormor å morfar.
mys!
resten av dagen består av städ å kanske besök av fröken jönsson, om hon överlever den här "hemska" dagen hon utsätts för hahhaa.

7/5 10

sitter hos mamma å pappa nu å har ätit god taco.
även kladdkaka som jag nyss var å hämtade hos sandre fetsom jag lämnade kvar den hos henne när vi vart där å fikat.

de luktar rent å fint hemma å renare ska det bli. putsa putsa putsa!
kan nog fördriva denna helgen med städ istället för att bli handlingsförlamad som vanligtvis när herrn är borta.

har bestämt mig för att baka lite imon med bröd blir de, med massa gojs i. sånt som antagligen inteherrn gillar men som ja ska tvinga honom att smaka på!
nu är de så ska det låta!

bjuder på en bilder på prinsens innan jag springer iväg med ! (från dagens badning ! )


---


lillsnuttis somnade i soffan helt utslagen alldeles för sent för en liten kille, han sjöng med å jublande så fint till så ska det låta.
har precis pratat med storasnutten som verkar ha det bra!:)
nu blir det luftlottet som sprängdes så lägga mej jämte lillmysis å sova ! :)
hittils är allting lugnt å jag förväntar mig å tror att kvällen fortsätter så, ingen rastlöshet. gott!

7/5 10

precis kommit till skolan å väntar på att flickorna ska sluta sen ska ja fjäska med fröken susanne så att jag får börja lektionen lite tidigare ocj även gå tidiagre. typ halv två....när mammi åker hem.

min man har nu åkt till jobbet å packat inför helgen, så min helg ska bestå av mys med flickorna, kladdkaka, pollybrownie,fjäsk med lillsnutten och grovstädning..
kanske tapetserar hahaha de behövs.

har dörmt mardrömmar om att vi blev vräkta inatt hahah inte bra.


6/5 10

nu ska jag göra en anstärnging här ..
någon som vill ta över mitt mobila bredband?
http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/mobilt-bredband/abonnemang/mobilt-bredband-fri/
all information där...

--

idag när oliver kom hem med faster så lekte vi lite med ungarna sen skulle faster å hennes lilla till tandläkaren så hon lämnade den stora tjejen här med oss å vi bestämde oss för att baka lite. de blev scones å kladdkaka, men när dom kom tillbaka från tandläkaren så åt vi scones sen blev barnen så mätta att de inte orkade kladdkaka,  så nnu har jag en hel kladdkaka i kylen att göra åt under helgen.. sweet. kan behövas eftersom min man ska till malmö med jobbet å jag är bäst på att tröstäta så fort han lämnar hemmet...

innan leine kom så pratade vi i telefonen å jag skulle prata med oliver
jag: hej älskling vad gör du?
oliver: va e stefan?
jag: han jobbar
oliver: stefan kommer sen!

tack oliver för att du älskar din mamma så mkt....
sen var vi ute å gick lite å gick upp till sandra å lekte lite på lekplatsen å med hennes pilats boll.
jag besätmde snabt å lätt att hälsa på mor min lite men hon var inte hemma, men de va syster så vi tog en promenad hem till mej...

oliver: oliver tåludd
jag: har du tåludd oliver?
oliver: STEFAN MED !
jag: haha har stefan med tåludd?
oliver: jaaa stefan mycket tåludd

hahah han har snöat n sig på tåludd. sen skulle olli duscha å då låg de nått skräp i badkaret å oliver gallskrek å ropade : STEFANS TÅLUDD STEFANS TÅLUDD

hahaha . schysst stefan att ditt tåludd ska ge ollibolli en hjärtattack...
ne nu kommer snart min man hem från jobbet jag ska tröstäta nått sålänge..
scones med björnbärsmarmelad!

6/5 10

nu ska jag göra en anstärnging här ..
någon som vill ta över mitt mobila bredband?
http://www.telia.se/privat/produkter_tjanster/mobilt-bredband/abonnemang/mobilt-bredband-fri/
all information där...

--

idag när oliver kom hem med faster så lekte vi lite med ungarna sen skulle faster å hennes lilla till tandläkaren så hon lämnade den stora tjejen här med oss å vi bestämde oss för att baka lite. de blev scones å kladdkaka, men när dom kom tillbaka från tandläkaren så åt vi scones sen blev barnen så mätta att de inte orkade kladdkaka,  så nnu har jag en hel kladdkaka i kylen att göra åt under helgen.. sweet. kan behövas eftersom min man ska till malmö med jobbet å jag är bäst på att tröstäta så fort han lämnar hemmet...

innan leine kom så pratade vi i telefonen å jag skulle prata med oliver
jag: hej älskling vad gör du?
oliver: va e stefan?
jag: han jobbar
oliver: stefan kommer sen!

tack oliver för att du älskar din mamma så mkt....
sen var vi ute å gick lite å gick upp till sandra å lekte lite på lekplatsen å med hennes pilats boll.
jag besätmde snabt å lätt att hälsa på mor min lite men hon var inte hemma, men de va syster så vi tog en promenad hem till mej...

oliver: oliver tåludd
jag: har du tåludd oliver?
oliver: STEFAN MED !
jag: haha har stefan med tåludd?
oliver: jaaa stefan mycket tåludd

hahah han har snöat n sig på tåludd. sen skulle olli duscha å då låg de nått skräp i badkaret å oliver gallskrek å ropade : STEFANS TÅLUDD STEFANS TÅLUDD

hahaha . schysst stefan att ditt tåludd ska ge ollibolli en hjärtattack...
ne nu kommer snart min man hem från jobbet jag ska tröstäta nått sålänge..
scones med björnbärsmarmelad! MUMS!

6/5 10

vaknde för en stund sen, olli är hos min faster å jag ska strax springa iväg till min samtalskontakt. ska bara vakna först..
de va inget samtal på fam rätten igår utan de e nästa onsdag så jag hadefått fel datum. bra jannike.

oliver kommer hem vi d två idag å jag har inte riktigt kommit på än hur jag ska spendera dagen , blir väl tvätt å städ kanske en promenad själv för en gångs skull. kanske till å med en runda med springning för en gångs skull.
långpromenad kanske. bra ide jannike !
sen myyysmyyys med olli gooottgottogott

4/5 10

igår efter skolan blev de kaffe på altanen med trevligt sällskap sen blev de stor handling på ica, maaaassa pengar som springer iväg då eller. haha. blunda å betala..
vi köpte även en grill som inte gick att sätta ihop så efter lite sura miner lånade vi grannens å fick vårat grillat ändå,. massa lyx en vanligt måndag! (nästan vanligt ;))
springer hemmåt vid två har jag bestämt mig för å ska tydligen med herrn upp å träna haha. så kan de gå..

har färgat massa j-vla hår precis tog rätt många timmar slängt i mej kaffe, ätit å nu börjar vi nästa lektion.
homehomehome sweeeeet home..

---

feting opepp på denna veckan. händer massa konstigt. herrn jobbarjobbarjobbar å jag vill hem till mina killar bara. hatar att sitta på skitbuss till skolan fan ångestladdat.
de e något i dessa väggar som jag inte riktigt tål. tröttheten tränger sig på.
alarmet ringer å jag är pigg å går upp gör mig iordning ser framemot dagen. väcker oliver. tar honom till dagis. ser fram emot dagen.
sen till borås.
borta bra men hemma bäst. så är det väl

händelserik dag igår faktiskt. jag ska nog ta å utbilda mig till sierska istället så att jag kan se hur framtiden ser ut. de hade ju varit riktigt sweet faktiskt!
ääh vaf-n. de blir bra hur de än blir!
sitter på spänningsnivå höööög.
förväntan! :)

3/5 10

fett med dålig uppdatering som vanligt. men men. ny skolvecka å estet veckan är slut.
helgen har varit bra, med bowling å spel med trevligt sällskap.
har religion som vanlgit måndag morgon men klassen jag är med har apu så jag är ensam å har fjäskat till mig kaffe av läraren göööött..
nu blir de prov å skit på saker jag missade under min apu för några veckor sedan!

---

Jannike är happyface idag:D

och ett plus är att jag har skjuts hem med jessica, göööt, hata hata hata buuuusssss
hem till mina pojkar, massa mums!

RSS 2.0